02 / 05 / 2024

Bafra Belediyesi asfalt çalışması

Bafra Belediyesi asfalt çalışması

Bafra Belediyesi, Yün Pazarında 800 ton asfalt, 4.500 metrekare kaldırım 3.440 metre bordur çalışmasını tamamladıktan sonra, Çaycılar Sokak’ta çalışmalara başladı.

Samsun Bafra'ya orta ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bafra Belediyesi tarafından Aktekke Mahallesi sınırları içerisinde inşaat çalışmalarına başlanmış Orta Ölçekli Sanayi Sitesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Samsun Bafra'da yeni gasilhane projesi start aldı!

Samsun Bafra Belediyesi yeni gasilhane için çalışmalara başladı. Eski gasilhanenin yıkım çalışmaları tamamlandı. 

Bafra'daki 13 kaçak yapı için yıkım kararı!

Samsun Bafra Belediyesi tarafından ilçede bulunan 13 binanın yıkılması amacıyla sahiplerini uyarılarda bulundu. Bu durumda ev sahipleri yıkımı yapmadığı taktirde binalar belediye tarafından yıkılacak.

İzmir Büyükşehir'den 1.5 milyon tonluk asfalt atağı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda 1,5 milyon ton sıcak asfalt dökmeyi planlıyor.

Mersin Mut'ta 1,5 günde 60 kamyon asfalt döküldü!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Kış aylarında ara verilen çalışmalar Mut ilçesinde yeniden başladı.

Osmangazi Belediyesi'nden 4 bin ton asfalt!

Osmangazi Belediyesi, Ovaakça Mahallesi’nde 25 sokağın asfaltlanması için çalışmalara başladı, Asfaltlama çalışmaları kapsamında bölgeye yaklaşık olarak 4 bin ton asfalt dökülecek.

Samsun Bafra'da beton yol çalışmaları başladı!

Bafra Belediyesi, hava şartlarının düzelmesiyle beton çalışmalarını yeniden başlattı. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin çalışmaları yerinde inceledi

Bafra'da yol çalışmaları devam ediyor!

Samsun Bafra Belediyesi, hava şartlarının düzelmesiyle beton çalışmalarını yeniden başlattı.

Altınordu'da imarlı alanlar asfalta kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Ordu’nun en büyük ilçesinde yapılacak yatırımlarla Altınordu imarlı alanlar sıcak asfalta kavuşacak değişimden nasibini alacak.

Yıldırım Belediyesi'nden rekor asfalt yatırımı!

İlçedeki yaşam standartlarını yükseltmek adına altyapı hizmetlerini büyük bir titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi adına 2016’da yoğun asfalt çalışmalarını devam ettirdi.

Bafra Belediyesi'nden yol rekoru!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Bafra Belediyesi ait sokak hayvanları barınağı ve Parke taşı ve bordür üretim tesislerini gezerek çalışmaları yerinde takip ettiler.

Konya Meram’da asfalt rekoru!

Farklı alanlarda önemi proje ve yatırımlara imza atan Meram Belediyesi, asfalt ve altyapı hizmetlerinde de büyük başarı sağladı.

Muratpaşa Belediyesi'nden 440 ton asfalt!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Dutlubahçe ve Konuksever mahallerini ayıran 1 kilometre uzunluğundaki Emrah Caddesi’ne bin 440 ton asfalt çalışması yapan ekipleri ziyaret etti, yola yapılan Muratpaşa Belediyesi imzasını boyadı.

Bafra Belediyesi asfalt çalışması Haberi

Bafra Belediyesi asfalt çalışması


Bafra Belediyesi, Yün Pazarında 800 ton asfalt, 4.500 metrekare kaldırım 3.440 metre bordur çalışmasını tamamladıktan sonra, Çaycılar Sokak’ta çalışmalara başladı. Şu ana kadar Çaycılar Sokakta 4000 metrekareden fazla kaldırım ve 3500 metrekare bordur döşemesi yapıldı. Burada yağmur suyu deşarj hatları yapımından sonra asfalt çalışması da tamamlanacak.  Bafra Belediyesi, asfalt çalışmalarına İshaklı ve Gaziosmanpaşa mahallelerinde devam ediyor.

“Ülkemizde yaşanan FETÖ ihanete karşı Bafra halkımızla ile demokrasi nöbeti tutuyoruz. Ülkemiz bir faciadan döndü. İnanılmaz bir durum yaşadık. Tüm bunlara rağmen ilçemizde halkımız için hizmetlerimiz devam ediyor. İlçemizin pek çok yerinde yoğun bir şekilde asfalt ve kaldırım çalışması yapıyoruz. İshaklı mahallemiz Bandırma Sokak’ta 400 ton asfalt çalışması yaptık. Ekiplerimiz Gaziosmanpaşa Mahallesi Şehit Altunışık Caddemizde asfalt çalışmaları yapıyor. Bu çalışmalarımız Gazipaşa Mahallemizde ve pek...