08 / 07 / 2024

Bafra Belediyesi yolları yeniliyor

Bafra Belediyesi yolları yeniliyor

Altyapı sorunu tamamlanmış olan Güven Sokak'ta eskimiş ve düzensiz olan kaldırımlar kaldırılarak, okağın tamamı yeni kaldırım ve bordürlerle döşendi. Başkan Zihni Şahin, esnafla da görüştü.

Samsun Bafra'ya orta ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bafra Belediyesi tarafından Aktekke Mahallesi sınırları içerisinde inşaat çalışmalarına başlanmış Orta Ölçekli Sanayi Sitesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Samsun Bafra'da yeni gasilhane projesi start aldı!

Samsun Bafra Belediyesi yeni gasilhane için çalışmalara başladı. Eski gasilhanenin yıkım çalışmaları tamamlandı. 

Bafra'daki 13 kaçak yapı için yıkım kararı!

Samsun Bafra Belediyesi tarafından ilçede bulunan 13 binanın yıkılması amacıyla sahiplerini uyarılarda bulundu. Bu durumda ev sahipleri yıkımı yapmadığı taktirde binalar belediye tarafından yıkılacak.

Nazilli Belediyesi yeni imar yolları için çalışıyor!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Samsun'un yol sorunu çözülüyor!

Yol sorunuyla mücadele eden köyleri bu dertten kurtarmak için kalıcı çözüm üretmeye devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, yolları betonla kaplayarak konfora kavuşturuyor.

Samsun Bafra'da beton yol çalışmaları başladı!

Bafra Belediyesi, hava şartlarının düzelmesiyle beton çalışmalarını yeniden başlattı. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin çalışmaları yerinde inceledi

Bafra'da yol çalışmaları devam ediyor!

Samsun Bafra Belediyesi, hava şartlarının düzelmesiyle beton çalışmalarını yeniden başlattı.

Bafra Belediyesi'nden yol rekoru!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Bafra Belediyesi ait sokak hayvanları barınağı ve Parke taşı ve bordür üretim tesislerini gezerek çalışmaları yerinde takip ettiler.

Kocaeli Belediyesi yolları yeniliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı kent genelinde yol çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşımdaki kilit noktaları yeniden planlayan Ulaşım Daire Başkanlığı bu noktalarda yeni düzenlemeler yapıyor

İncesu Belediyesi imara uygun yeni yollar açıyor!

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Örenşehir Mahallesinde imara uygun yeni yollar yapacak.

Trabzon Of'ta yollar onarılıyor!

Of Belediyesi, yolları yenileme ve genişletme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, bölgenin dört bir yanındaki çalışmalarıyla ilçeyi adeta şantiye alanına çevirdi.

Bafra Bahçeler'de asfalt çalışmaları başladı!

Bafra Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bahçeler Mahallesi’nde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Başiskele Belediyesi yolları yeniliyor!

Başiskele Belediyesi, ilçede birçok cadde ve sokağı sıcak asfalt, parke, beton veya sathi kaplama ile yeniliyor.

Bafra Belediyesi yolları yeniliyor Haberi

Bafra Belediyesi yolları yeniliyor

Samsun Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Güven Sokak’ta başlatılan yol-kaldırım çalışması tamamlandı.


Alt yapı sorunu tamamlanmış olan Güven Sokak’ın bir kısmında eskimiş ve düzensiz olan kaldırımlar mevcuttu. Bu problemi ortadan kaldırmak amacı ile sokağın tamamı yeni kaldırım ve bordürlerle döşendi. Mevcut asfalt da kaldırılarak yenilendi. Çalışmaları yerinde inceleyen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, esnafları da ziyaret etti. Ziyaret sırasında esnaflar Başkan Şahin’e teşekkürlerini dile getirdi.


Başkan Şahin vatandaşlarla sohbetinde alt yapı sorunu kalmadığını, cadde ve sokaklarının yenilenmesi gerektiğini, yeni açılan yolların da düzenlenmesi için büyük çaba harcandığını dile getirdi. Başkan Şahin, "Buradan önce Büyük Cami Mahallesi Camii Kebir Caddesi’nde kaldırım ve asfalt çalışması yaparak caddeyi güzel bir görünüme kavuşturduk. Öte yandan şehrin dört bir yanında da yama çalışması yapıyoruz....