30 / 04 / 2024

Bafra üniversite

Bafra üniversite

Samsun Bafralı iş adamı, babasının vasiyetini yerine getirmek için fakülte binası inşa ettirecek.

Bafra Belediyesi Samsun İnşaat Fuarı'nda!

TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen, yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma, soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojilerinin bulunacağı 2. Samsun İnşaat Fuarı'na Bafra Belediyesi de katıldı...

Üniversite kampüsleri arsa olarak görülüyor!

Akademisyen ve şehir plancısı Tahir Çalgüner, bazı üniversite yetkililerinin adeta emlakçı gibi, davrandığını öne sürerek, “Bazı üniversite kampüsleri arsa, ofisi olarak görülmektedir” dedi.

Bafra Mehmet Akif Camii açıldı!

Bafra Balıklar Mahallesi’nde bin beşyüz kişi kapasiteli Mehmet Akif Camii'ne açılış töreni düzenlendi. Cuma namazının ardından ibadete açılan camiinin açılışa büyük katılım gerçekleşti.

Bafra Belediyesi'nden yeni park!

Bafra Belediyesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte yaptığı çalışmalar sonucunda, yeni mahalle olan köylerimizle birlikte iki yıl içinde ilçemizde 32 çocuk oyun parkı kurulmuş oluyor.

Bafra Belediyesi yeni yollar açıyor!

Bafra Fatih Mahallesi’nde Meyveli 2. Sokak, 313. ve 314. Sokak ile yeni isim konulacak sokakta yol açma çalışmaları devam ediyor. Yeni açılan yollar, 10 ila 12 metre arasında değişen genişlikte olacak.

Bafra'nın yolları ve kaldırımları yenilenecek!

Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin yaz aylarında yoğun bir şekilde asfalt ve kaldırım çalışmalarının devam edeceğini ve problemlerin azalacağını söyledi. Başkan Şahin konu hakkında önemli bilgiler vererek şunları söyledi...

Bafra Kalaycılı Köprüsü Temmuz'da tamamlanacak!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kızılırmak üzerinde Kalaycılı Mahallesi mevkiinde yapılmakta olan köprüde incelemelerde bulundu. Kalaycılı Mahallesini şehrin karşı yakası ile birleştirecek olan yeni köprü 250 metre uzunluğunda ve 10 ayaklı olacak.

Eski Bafra Devlet Hastanesi'nin yerine ne yapılacak?

Eski Bafra Devlet Hastanesi imar planı, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis kararı ile hastane alanı kullanımından, Belediye hizmet alanı kullanımına dönüştürülüyor.

Bafra spor yatırımlarıyla önem kazandı!

Türkiye'nin dört bir yanına dev yatırımlar yapan Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun'un Bafra ilçesinde de önemli tesisler inşa etti.

Bafra’nın çehresi değişecek!

Bafra’da kar yağışının ardından havaların mevsim normallerine dönmesi ile Bafra Belediyesi Fen İşleri ekipleri vakit kaybetmeden asfalt yama ve kaldırım çalışmalarına başladı.

Samsun Bafra Belediyesi önünde arazi satışı protestosu yapıldı!

Samsun'un Bafra ilçesinde Büyükşehir Yasası kapsamında belediye mülkiyetine geçen 12 mahalledeki, daha önce köy tüzel kişiliğine ait arazilerinin ihale yoluyla satışa çıkarılması üzerine mahalle sakinleri, belediye binası önünde eylem yaptı.

Bafra Belediyesi Şubat Ayı Toplantısı'nda imar görüşüldü!

Bafra Belediye Meclisi, Şubat Ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı, Meclis Başkanvekili Hamit Kılıç’ın başkanlığında yapıldı...

Hüseyin Sözlü’den Adana’ya 3. üniversite için güçbirliği çağrısı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’ya bir üniversite daha kazandırılması için kent dinamiklerinin, siyasi ayrım gözetmeden, işbirliği yapmasının çok önemli olduğunu açıkladı.

Bafra üniversite Haberi

Bafra üniversite

Bafra İsmet Paşa Mahallesi’nde dedesi hacı Akif Aslan’ın cami yaptırma vasiyetini babası Selahattin Aslan tarafından gerçekleştirilmesinden sonra iş adamı Akif Aslan da babası Selahattin Aslan’ın okul yaptırma vasiyetini yerine getirmek için çalışmalara başladı. Kaymakam Ali Fuat Türkel, Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, iş adamı Akif Aslan tarafından Turizm Fakültesi arsasında yapılması planlanan Hacı Fevziye Aslan İşletme Fakültesinin zemin etüt çalışmalarını yerinde incelediler.


Başkan Şahin yaptığı açıklamada, “İş adamımız Akif bey beni arayarak babasının okul yaptırma vasiyetini yerine getirmek için ortaokul veya lise yaptırmak istediğini söyledi. Bafra’da Turizm Fakültemiz var, İşletme Fakültesine de bir hayırsever arıyorduk. Kedisine bunu ilettik kabul ettiler, birlikte rektörlükle görüşerek bir noktaya varılarak buraya İşletme Fakültesi...