28 / 04 / 2024

bağbaşı toki ne zaman teslim edilecek

bağbaşı toki ne zaman teslim edilecek

Geçtiğimiz senelerde 1 ve 2 ‘inci etabı tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilen 2 bin 712 konutluk Bağbaşı Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki 3’üncü etabın inşaatında sona gelindi.

Toki Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Toki Bursa Hamitler 1. Etap projesinin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılıyor. Peki, Toki Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi'nde yer alan 126 adet daire açık satışa sunuluyor. Projede satış işlemleri T. Halk Bankası tarafından yürütülüyor. Peki TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Bilecik Bozüyük 2015 başvuruları ne zaman?

TOKİ Bilecik Bozüyük daire fiyatları 104 bin 14 TL'den başlıyor. Yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabilen projede 106 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük 2015 başvuruları ne zaman?

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap'ta satış işlemleri T.C Ziraat Bankası aracılığıyla yürütülüyor. Projede toplam 47 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Malatya Merkez başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Malatya Merkez Konutları 147,37 metrekare olarak tasarlandı. Toplamda 70 adet konutun açık satışa sunulduğu projede başvurular devam ediyor. Peki TOKİ Malatya Merkez başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Ankara Kazan başvuruları ne zaman?

TOKİ Ankara Kazan'da 356 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Proje 74,76 metrekare olarak dizayn edilen konutlardan oluşuyor. Peki TOKİ Ankara Kazan başvuruları ne zaman?

Sakarya Taraklı TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Sakarya Taraklı'da 366.41 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Peki Sakarya Taraklı TOKİ başvuruları ne zaman?

Erzincan Geçit TOKİ 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap'ta daire fiyatları 77 bin 376 TL'den başlıyor. Projede yer alan 36 adet daire açık satışa sunuluyor. Peki Erzincan Geçit TOKİ 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

Bursa Keles TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?

TOKİ Bursa Keles 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunuluyor. Projenin ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Bursa Keles TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?

TOKİ Kastamonu Ağlı başvuruları ne zaman?

TOKİ Kastamonu Ağlı'da dairelerin sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Projede 795,15 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Kastamonu Ağlı başvuruları ne zaman?

TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap'ta 7 bin 390 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Proje 2 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Peki TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Zonguldak Bakacakkadı başvuruları ne zaman?

Satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yapılabilen TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı'da daire fiyatları 104 bin 500 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Zonguldak Bakacakkadı başvuruları ne zaman?

bağbaşı toki ne zaman teslim edilecek Haberi

bağbaşı toki ne zaman teslim edilecek

Geçtiğimiz senelerde 1 ve 2 ‘inci etabı tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilen 2 bin 712 konutluk Kırşehir Bağbaşı Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesi dâhilinde inşa edilen 3’üncü etabın inşaatında sona gelindi.

Kırşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; “Bağbaşı Kentsel dönüşüm projesinde 3 ‘üncü ve son etabı yapıyoruz. Daha önceki yıllarda 1 ve 2’inci etabı tamamlayarak hak sahiplerine teslim etmiştik. Son etabın hak sahipleri de çekilen kura ile belli oldu. 3’üncü etapta mimari değişikliklerde var. Özellikle dış cephede. TOKİ standartları gayet yükseldi. İnşaatlarımız kaliteli. Müteahhidimize işleri hızlı bir şekilde yapıyor kolaylıklar diliyoruz. Rabbim İnşallah kaza bela vermeden en hızlı en güzel şekilde kimseye zarar gelmeden güzel bir çalışma gerçekleştiriliyor. Bağbaşı kentsel dönüşümümüz bizim 2009’da ki ilk projelerimizden bir tanesi...