05 / 05 / 2024

bağçeşme arsa fiyatları ne durumda

bağçeşme arsa fiyatları ne durumda

İzmit Bağçeşme'nin her yeri şantiye görünümünde. Bir gün önce boş olan arsa, bir gün sonra inşaata başlanmış halde görülebiliyor. İzmit Bağçeşme'de arsa fiyatları tavan yaptı.

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Ilıca'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Çeşme'de 2 bin 673 metrekarelik arsa satılıyor! Yatırımcılara fırsat! 

Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan bir bütün halinde 7 parsel satılıyor. İşte o arsa satışı ile ilgili detaylar...

Çeşme'de 2 bin 283 metrekarelik arsa satılıyor! KDV'den muaf arsa sahibi olabilirsiniz!

Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o arsa satışı ile ilgili tüm detaylar...

Çeşme'de 120 milyon TL'ye KDV'den muaf arsa! Yatırımcılar dikkat!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsanın satış bedeli 120 milyon TL olarak belirlendi.

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf 7 arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Ilıca Mahallesi'nde yer alan 7 arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'te yayımlanan ihale detayları...

Çeşme Ilıca'da 670 metrekarelik arsa satılıyor! Turizm cennetinde arsa sahibi olma fırsatı! 

Çeşme Belediyesi Başkanlığı, Çeşme Ilıca'da yer alan 670 metrekarelik arsa satıyor. İşte satışı yapılacak arsa ile ilgili merak edilen her şey...

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Kentte yeni müfreze binaları inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağçeşme İtfaiye Müfreze binasının kaba inşaatını tamamladı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatını tamamladı.

Quattordici Çeşme 2019 fiyatları!

İzmir Çeşme'de Ayasaranda Koyu'nda yer alan Quattordici projesi villa ve rezidanslardan oluşuyor. Veryeriler İnşaat tarafından hayata geçirilen projede Sakız Adası manzaralı dairelerde fiyatlar 950 bin dolardan başlıyor.

Kocaeli Bağçeşme’ye itfaiye binası inşa ediliyor!

Yeni projeler hayata geçirmeye devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme'ye itfaiye binası inşa ediyor.

Korkmazkaya Çeşme'de lansman satışları başladı!

Lansman satışlarının başladığı Korkmazkaya Çeşme projesinde daire fiyatları 316 bin TL'den başlıyor. 

Çeşme Folkart Boyalık satış fiyatları!

Çeşme Folkart Boyalık satış fiyatları 334 bin 880 Euro'dan başlıyor. İzmir Çeşme'de hayata geçirilen Folkart Boyalık Çeşme projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak...

bağçeşme arsa fiyatları ne durumda Haberi

bağçeşme arsa fiyatları ne durumda

İzmit Bağçeşme bölgesinde konutlaşma, ekonomik krize rağmen hız kesmedi. Bağçeşme'nin her yeri şantiye görünümünde. Bir gün önce boş olan arsa, bir gün sonra inşaata başlanmış halde görülebiliyor. Bölgedeki arsa sahipleri de bunu görünce, fiyatlarını her geçen gün artırmaktan kaçınmıyorlar. 

Bölgede arsa fiyatları öyle prim yaptı ki ne altın, ne dolar, ne de faiz yanşamaz. 

'Şu anda bu yüksek fiyatlarla arsa satılıyor mu?' sorusuna vereceğimiz cevapsa, 'Kesinlikle hayır' olacaktır. 


METREKARESİ BİN TL 


Bağçeşme'de arsa fiyatları metrekaresi 1.000 TL'ye kadar yükseldi. Konunun uzmanlarıysa, bu fiyatların çok yüksek olduğunu düşünüyor. Neredeyse bölgede metrekaresi 700 TL'den aşağıya arsa bulmak imkansız gibi oldu. Bölgedeki satılık arsa sayısının zaten sınırlı sayıda olması da fiyatların artmasına sebep gösteriliyor. 

Bölgedeki arsa fiyat farklılığını belirleyen faktör ise deniz manzarası. Arsa denize bakıyorsa çok...