28 / 04 / 2024

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatını tamamladı.



 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, itfaiyenin olaylara daha kolay müdahale etmeleri için kentte yeni müfreze binaları yapılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu binalardan biri de Bağçeşme’de inşa ediliyor. Kaza, yangın ve doğal afetler denince ilk akla gelen itfaiyeciler için tam donanımlı yapılacak binalar, hızlı çıkışlara göre düzenlenmiş olacak. Müfreze binası bölgedeki olaylara ilk müdahalede önemli bir rol de alacak. Geçtiğimiz aylarda temeli atılan ve yapım çalışmaları hızla devam eden müfreze binasının tüm katları yükselirken çatı işlerine başlanacak.

ÇATI İŞLERİNE BAŞLANDI

Bodrum, zemin ve bir kat şeklinde inşa edilen Bağçeşme Müfreze Binası’nın tüm katlarının kaba inşaatı tamamlandı. Çatı işlerine başlayan Kocaeli Büyükşehir ekipleri, çatı panellerinin gelmesini bekliyor. Toplamda 788.4 metrekare kullanım alanına sahip olacak binanın 219,50 metrekarelik birinci katında 12 kişilik 3 adet yatakhane, spor salonu, eğitim salonu ve tuvaletler bulunacak.

4 ARAÇLIK GARAJ

418,10 metrekarelik zemin katta ise amir odası, haberleşme ve şoför odaları ile mutfak yer alacak. Bu katta dinlenme salonu, yemekhane, 210 metrekarelik 4 araç kapasiteli kapalı garaj da bulunacak. Birinci katta da 12 kişilik 3 adet yatakhane, spor salonu, eğitim salonu ve tuvaletler bulunacak. Bina girişinde güvenlik binası yer alacak.  Bina çevresinde ise otoparka yer verilecek.


Geri Dön