29 / 04 / 2024

Bağcılar 2014 katı atık miktarı ne

Bağcılar 2014 katı atık miktarı ne

Her gün 2800 cadde ve sokakta çevre temizliğinin yapıldığı Bağcılar’da 2014'te 270 milyon 488 bin 520 kilogram katı atık toplandı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı 545 kişilik ekip 24 saat çevre temizliği yapıyor.

Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Bağcılar'da Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği (HAYPADER) tarafından hayata geçirilen Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu Emine Erdoğan'ın katılımlarıyla hizmete açıldı.

Bağcılar Engelsiz Üniversite hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan “Engelli dostu şehirler inşa etmeli” kapsamında Bağcılar Belediyesi ve Medipol Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan ‘Engelsiz Üniversite’nin açılışına katıldı. 

Şehr-i Bağcılar ve THY Sitesi'nin temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla Bağcılar’ın “yeni yaşam alanı” Şehr-i Bağcılar ve THY sitesinin temel atma töreni yapıldı.

Bağcılar'da metrosuz mahalle kalmayacak!

Bağcılar Belediyesi Halk Meclisi toplantısı Çınar Mahallesi'nde Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın katılımı ile gerçekleştirildi.

Bağcılar İnönü Mahallesi Cami'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da inşa edilecek olan İnönü Mahallesi Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da katıldı.

Bağcılar Belediyesi'nden 30 yıllığına kiralık işyeri!

Bağcılar Belediyesi, Mahmutbey Mahallesi'nde 59 araçlık yer altı katlı otoparkı, üzeri pazar alanı ve Pazar alanı üstü 2 kat spor salonu yapılması ve 30 yıllığına kiraya verilmesi ihalesi düzenliyor..

Bağcılar'ın nüfusu 42 yılda 78 kat arttı!

42 yılda Türkiye’nin nüfusu 2, İstanbul’un 4, Bağcılar’ın ise 78 kat arttı. İstanbul’un en kalabalık ilçesi olan Bağcılar’da, 200 bin kişi ilkokul mezunu bile değil...

Bağcılar'da 10.1 milyon TL'ye inşaat ve kiralama ihalesi!

Bağcılar Belediye Başkanlığı tarafından, Teknik Altyapı Alanında (TAY) kalan taşınmazlarda 59 araçlık yer altı katlı otoparkı, üzeri pazar alanı ve pazar alanı üstü 2 kat spor salonu yaptıracak. Yatırım bedeli 10 milyon 129 bin 475 TL olarak belirlendi.

Bağcılar Pınarkent Sitesi'ndeki 172 daire yıkıldı!

Bağcılar’da, Kentsel Dönüşüm Projesi ilçe sakinlerinin desteğiyle devam ediyor. Bu kapsamda depreme dayanıklı, otoparklı ve asansörlü konutlar inşa etmek için Pınarkent Sitesi’ndeki 172 daireli 6 bloğun yıkımı ilçe sakinlerinin katılımıyla yapıldı.

Bağcılar'daki Pınarkent Sitesi kentsel dönüşümle yenileniyor!

Son yıllarda cazibe merkezi olma yolunda ilerleyen Bağcılar’da, Kentsel Dönüşüm Projesi ilçe sakinlerinin yüzde 100 mutabakatı ile devam ediyor. Bu kapsamda yeniden yapmak için Pınarkent Sitesi’ndeki 172 dairelik 6 blokun yıkımı ilçe sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Bağcılar'da otoparklı camiler inşa ediliyor!

Bağcılar Belediyesi tarafından Yavuz Selim Mahallesi’nde inşa edilecek olan Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camii’nin temeli ilçe sakinlerinin katıldığı coşkulu törenle atıldı. Camii inşaatı tamamlandığında aynı anda 2 bin kişi ibadetini yapabilecek...

Bağcılar Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camii'nin temeli atıldı!

Bağcılar Belediyesi tarafından Yavuz Selim Mahallesi'nde inşa edilecek olan Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camii'nin temeli ilçe sakinlerinin katıldığı törenle atıldı. Camii inşaatı tamamlandığında aynı anda 2 bin kişi ibadetini yapabilecek.

Bağcılar'a otoparklı cami inşa ediliyor!

Bağcılar Belediyesi tarafından Yavuz Selim Mahallesi’nde inşa edilecek olan Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camii’nin temeli ilçe sakinlerinin katıldığı coşkulu törenle atıldı.

Bağcılar 2014 katı atık miktarı ne Haberi

Bağcılar 2014 katı atık miktarı ne

Nüfus olarak İstanbul’un en büyük ilçesi olan Bağcılar’da, günün 24 saati 2800 cadde ve sokakta çevre temizliği yapılıyor. İnşaatı tamamlanan Katı Atık Toplama Tesisi’nin de hizmete girmesiyle ayrıştırılan atıklar da değerlendirilecek.


Kentin ana ulaşım yollarının kavşağında kurulu olan Bağcılar’da çöplerin toplanması için her yıl 12 trilyon lira para harcanıyor. Bağcılar Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı 545 kişilik ekibin çevre temizliği yaptığı ilçede geçtiğimiz yıl toplam 270 milyon 488 bin 520 kilo katı atık toplandı. Çöpler, ilçenin 22 mahalledeki değişik noktalara konulmuş olan 3600 çöp konteynırında toplanıyor. İlçede toplanan çöpler arasındaki katı atıklar da geri dönüşümünün sağlanması amacıyla kurulan Katı Atık Toplama Tesisi’nde değerlendirilecek. Tesiste ilçede toplanan plastik, kağıt gibi katı atıklar atık havuzuna boşaltılacak. Bantlar aracılığıyla taşınacak olan...