27 / 04 / 2024

Bağcılar 2023 projeleri

Bağcılar 2023 projeleri

Kentsel Dönüşüm 'ün hayata geçirildiği, yenilikçi sosyal ve kültürel projelerin hizmete sunulduğu Bağcılar, 2014 yılında hizmetlerle anıldı. Bağcılar İlçesi önemli projelerin hayata geçirildiği ilçe oldu.

Bağcılar Mahmutbey 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Mahmutbey Mahallesi, 2308 ada, 4 parselin kuzeyindeki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bağcılar Yenimahalle Mahallesi 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Yenimahalle Mahallesi, 3282 ada, 4/A parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bağcılar Merkez Mahallesi 1/5000 ölçekli planı tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Merkez Mahallesi, 78 ada, 21 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bağcılar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar'da yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Bağcılar'da markalı 7 konut projesi!

Bağcılar'da konut projeleri yükselmeye devam ediyor. Peki markalı konut projelerinin geliştirildiği bölgede hangi projeler ön plana çıkıyor? İşte cevabı...

İşte Bağcılar konut projeleri!

Tünaydın gazetesi yazarı Mahmut Kılınç bugünkü yazısında Bağcılar projelerini kaleme aldı. İşte Kılınç'ın o yazısı...

Bağcılar konut projeleriyle yatırıcının gözdesi halinde!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, düzenlen iftar yemeğinde röportaj verdi. Çağrıcı, ''Bağcılar artık yeni otel, prestijli konut ve ofis projeleri ile de yatırımcıların gözdesi haline geldi'' dedi.

Bağcılar'da 2023 vizyonuna yönelik projeler hız kazandı!

Kentsel Dönüşüm 'ün hayata geçirildiği, yenilikçi sosyal ve kültürel projelerin hizmete sunulduğu Bağcılar, 2014 yılında hizmetlerle anıldı. Bağcılar İlçesi önemli projelerin hayata geçirildiği ilçe oldu.

Bağcılar'a Bilim Müzesi yapılacak!

Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı, 2023 vizyonuna yakışan projelerini slayt ve animasyon eşliğinde anlattı. Bilim Müzesi, 200 dönümlük Botanik Park yapılacak...

Bağcılar'ın modern dönüşümü sürüyor!

Bağcılar, son yıllarda gerçekleştirilen projeler, eğitim ve raylı ulaşım yatırımları ve kentsel dönüşüm hamlesiyle bir cazibe merkezine dönüşüyor. Başkan Lokman Çağırıcı, Bağcılar’da yeni dönemde hayata geçireceği projeleri anlattı...

Lokman Çağırıcı: Türkiye'nin en büyük meydanı Bağcılar Meydanı olacak!

Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı, 2023 vizyonuna yakışan projelerini slayt ve animasyon eşliğinde anlattı. Çağrıcı, 'Türkiye'nin en büyük meydanı Bağcılar Meydanı olacak' dedi...

Batı Duvarı İnşaat, Bağcılar ve Bayrampaşa'da kentsel dönüşüm projeleri yapacak!

Tekstil ve taahhüt kökenli Batı Duvarı İnşaat ilk markalı konut projesi West Wall Marina Vilları'nın ardından dönüşüm projelerine yöneldi. Şirket Bağcılar ve Bayrampaşa'da kentsel dönüşüm projeleri yapacak.

Bağcılar 2023 projeleri Haberi

Bağcılar 2023 projeleri

Hedef: Her Yere Metro!, Türkiye'nin 81 ilinden ve Balkanlar ile Orta Asya'dan gelen insanlardan oluşan Bağcılar ilçesi, gerek coğrafi konumu gerekse ülke ekonomisine yaptığı katkı açısından İstanbul'un önemli ilçeleri arasında bulunuyor. Türkiye'nin çok önemli ticaret merkezlerinin de faaliyet gösterdiği Bağcılar, 2014 yılında da çok önemli projelerin hayata geçirildiği ilçe oldu. 


Bağcılar, 2023 yılında tramvay ve metro hatlarıyla da ulaşım meselesini tamamen çözmüş olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başbakanlığı döneminde 2006 yılında Bağcılar - Zeytinbumu Cadde Tramvayım hizmete sundu. 2013 Temmuz ayında da Olimpiyatköy - Başakşehir - Bağcılar Kirazlı - Otogar Metro Hattı'nı hizmete alındı. 


VİZYON PROJELER 

18 km'lik Mecidiyeköy - Kağıthane Alibeyköy - Mahmutbey Metro Hattı'nın sözleşmesi imzalanarak inşaatına başlandı. 2017 yılında hizmete alınması hedefleniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hedef projeleri arasında 9...