02 / 05 / 2024

Bağcılar'a Bilim Müzesi yapılacak!

Bağcılar'a Bilim Müzesi yapılacak!

Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı, 2023 vizyonuna yakışan projelerini slayt ve animasyon eşliğinde anlattı. Bilim Müzesi, 200 dönümlük Botanik Park yapılacak...



Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı, 2023 vizyonuna yakışan projelerini slayt ve animasyon eşliğinde anlattı. Çağırıcı, "Projesini hazırladığımız Bağcılar Meydanı sahip olduğu 55 bin metrekarelik alanla İstanbul'un en büyük Meydanı olacak. Yine Medya Park, 1500 kişilik Amfitiyatro, Bilim Müzesi, 200 dönümlük Botanik Park ve 10 tane kapalı yüzme havuzu da önemli projelerimiz arasında yer alıyor." dedi. 


ENGELLİLER SARAYI TÜRKİYE'DE BİR İLK 


5000 engellinin yararlandığı Bağcılar ""Belediyesi Engelliler Sarayı'nda 30 branşta kurs verdiklerini kaydeden Çağırıcı, "kekeme" sorununu da tedaviyle çözdüklerini söyledi. 


BAĞCILAR ARTIK METROSU VE TRAMVAYIYLA ANILIYOR 


Avrupa otobanı ve havaalanı aksı üzerindeki Bağcılar'da, kentsel dönüşüm ile otopark meselesini çözeceklerini kaydeden Çağırıcı, 30 Mart Yerel Seçimleri'ne kısa bir süre kalmasına rağmen Kentsel Dönüşüm Projesi'nin hız kesmeden devam ettiğini anlattı. 


"İSTANBUL'UN EN BÜYÜK MEYDANINI BAĞCILAR'A YAPIYORUZ" 


Yeni dönemde de dev projelerle hizmet vermeye devam etmek istediklerini anlatan Çağırıcı, İstanbul'un en büyük meydanı olarak hazırlanan 55 bin metrekarelik alana inşa edilecek olan Bağcılar Meydan Projesi ile ilgili bilgi verdi. Meydan'ın çevresindeki yolları yerin altına alacaklarını ve altına da 1250 araçlık bir otopark inşa edileceğini belirtti. 


Önce Vatan Gazetesi 


Geri Dön