28 / 04 / 2024

Bağcılar'a 11 bin 569 kapasiteli otopark yapılacak!

Bağcılar'a 11 bin 569 kapasiteli otopark yapılacak!

Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi partisinin son mitingini Bağcılar'da yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağcılar'a 11 bin 569 araç kapasiteli otoparklar yapılacağını söyledi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son mitingini dün Bağcılar'da yaptı. Miting'de, bir mahalli seçim yapılacağını, bunun ekonomiyle bir alakasının olmadığını dile getiren Erdoğan, "Her belediyenin kendi içinde tabii ki bir ekonomik yapılanması olacak. Parayı, bütçeyi yönetecek ama Türkiye Cumhuriyeti'nin ekonomisini değil. Dolayısıyla burada da kimse milleti aldatmaya kalkmasın. Şu anda ekonominin başında Tayyip Erdoğan var. Hazine Maliye Bakanım var. Yani kabinemle beraber biz yönetiyoruz. Hesap, kitap, bütçe, finans yönetimi bizde ama bunlar milleti aldatıyorlar." diyerek diğer adaylara atıfta bulundu. 


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul'un 90'lı yıllarda yaşadığını sorunları hatırlatan Erdoğan "Bağcılar şu anda hamdolsun bizim zihniyetteki iktidarlarla farklı yere geldi, bundan sonra daha da iyi olacak. 2019'un Türkiye'sinde günlerce, İstanbul'un göbeğindeki bir ilçede bunlar çöpleri bile toplayamadılar. CHP ne demek? Çöp, çukur, çamur. Hep konuşuyoruz. Bu çöp dağlarını biz kaldırdık. Suyu biz getirdik, dağları delerek İstanbul'a su getirdik. Bu suyla 2040'a kadar, daha da artacak inşallah İstanbul'un su sorunu yok." sözlerini ekledi. Ayrıca, cumhurbaşkanı başkanı yeni projelerini de anlattı.

Bağcılar'a yeni projeler

Bağcılar'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlara yeni prolerini anlattı. Erdoğan şunları söyledi:  "Ebubekir Bölge Parkı Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu'nu, Engelli Rehabilitasyon Merkezi'ni, Anafartalar İlkokulu Kapalı Spor Salonu'nu inşa ediyoruz. Belediye hizmet binasının ve Yenimahalle Gençlik Merkezi'nin yapımı da devam ediyor. Bağcılarlı vatandaşlarımız E-5 ve TEM'e bağlanmadan İstanbul'un bir ucundan diğer ucuna yine yeni tünellerle ulaşacak. İnşa edeceğimiz 6 kilometre uzunluğundaki Bayrampaşa-Esenler, Güngören-Esenler tüneliyle ulaşım daha hızlı olacak. Trafiği rahatlatmak için ilçemizdeki 8 noktada yeni yollar ve kavşaklar yapacağız. Bağcılar'a 11 bin 569 araç kapasiteli otoparklar yapacağız. İstanbul'a kazandıracağımız yeşil koridorlar Bağcılar'ı da kapsayacak. Bağcılar 15 Temmuz ve Mahmutbey mahalleleri arasında 309 bin metrekare yeşil alana sahip olacak. İlçemize millet bahçesi, şehir terası, millet kıraathaneleri, kültür merkezi ve şehir kütüphanesi kazandıracağız. Göztepe Meydanı'nı ve çevresini düzenleyerek, burayı bir çekim merkezi haline getireceğiz. Avrupa Yakası'nın en prestijli projelerinden birisi olan 850 kişilik amfi tiyatroyu Bağcılar'da hayata geçireceğiz." 


Geri Dön