30 / 04 / 2024

Bağcılara otopark projesi

Bağcılara otopark projesi

Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi partisinin son mitingini Bağcılar'da yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağcılar'a 11 bin 569 araç kapasiteli otoparklar yapılacağını söyledi.

Bağcılar'a 6 yeni katlı otopark inşa edilecek!

Bağcılar’da inşaatı hızla devam eden Demirkapı Katlı Otopark ve Pazar Yeri Projesi yakında hizmete sunulacak. Bağcılar’ın Yıldıztepe, Göztepe, Yeni Mahalle, Hürriyet ve Bağcılar Meydanı’na da katlı otoparklar inşa edilecek.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi!

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle detayları ve projede son durum...

Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede?

Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bağcılar'da 27.5 milyon TL'ye satılık katlı otopark ve arsa!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi'nde yer alan katlı otopark ve arsayı 27 milyon 520 bin 300 lira bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatı başladı!

Çalışmalarına devam eden Mardin Büyükşehir Belediyesi, tarihi Mardin’in otopark ve trafik sorununa çözecek Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatına başladı.

Bağcılar Fetih Camii’nin temeli atıldı!

Bağcılar Belediyesi tarafından entsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımı gerçekleşen Fetih Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Caminin altına 7 araçlık otopark yapılacağı açıklandı.

Bağcılar'a 7 otopark geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bağcılar Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılması planlanan katlı otopark projelerinde çalışmalar hızlandı. Proje kapsamında 7 otopark inşa edilecek.  

Bağcılar Meydan ve Zemin Altı Otoparkı yıl sonunda açılacak! 

İBB tarafından yapılan Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otoparkı'nın yıl sonunda açılması öngörülüyor..

Trabzon Katlı Otopark Projesi'nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otopark Projesi'nin inşaatına başladı.

Bağcılar pazar alanı projesi imar tadilatı askıda!

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi, Gençosman Parkı Zeminaltı Otopark ve Pazar Alanı Projesi için imar planı tadilatı bugün askıya çıkı..

Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de hayata geçirilecek olan proje için asılan tabela belediye ekiplerince kaldırıldı. Peki Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu Bağcılar Projesi!

Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar'da hayata geçireceği projesi için kolları sıvadı. Tabelası asılan projenin yıl bitmeden inşaatına başlanması planlanıyor...

Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!

Çekmeköy'deki yeni projesini 21 Eylül'de yapacağı lansmanla tanıtacak olan Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar projesi için de düğmeye bastı. Projenin inşa edileceği alana tabela asıldı.

Bağcılara otopark projesi Haberi

Bağcılara otopark projesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son mitingini dün Bağcılar'da yaptı. Miting'de, bir mahalli seçim yapılacağını, bunun ekonomiyle bir alakasının olmadığını dile getiren Erdoğan, "Her belediyenin kendi içinde tabii ki bir ekonomik yapılanması olacak. Parayı, bütçeyi yönetecek ama Türkiye Cumhuriyeti'nin ekonomisini değil. Dolayısıyla burada da kimse milleti aldatmaya kalkmasın. Şu anda ekonominin başında Tayyip Erdoğan var. Hazine Maliye Bakanım var. Yani kabinemle beraber biz yönetiyoruz. Hesap, kitap, bütçe, finans yönetimi bizde ama bunlar milleti aldatıyorlar." diyerek diğer adaylara atıfta bulundu. 


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul'un 90'lı yıllarda yaşadığını sorunları hatırlatan Erdoğan "Bağcılar şu anda hamdolsun bizim zihniyetteki iktidarlarla farklı yere geldi, bundan sonra daha da iyi olacak. 2019'un Türkiye'sinde günlerce, İstanbul'un göbeğindeki bir ilçede bunlar çöpleri bile toplayamadılar. CHP...