19 / 05 / 2024

bağcılar akıllı otopark sistemi

bağcılar akıllı otopark sistemi

Trafiği rahatlatmak amacıyla Bağcılar 8D Sinema Balonu ile Planetaryum’un bulunduğu alana akıllı otopark sistemi kuruluyor. Yedi aracın park edilebileceği bir alana inşa edilen akıllı otopark 48 araç kapasitesine sahip olacak...

Bağcılar Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Bağcılar, İstanbul'un en büyük meydanına kavuşacak!

AK Parti Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı üçün dönem için hazırladığı projelerini anlattı. Çağrıcı, Bağcılar'ın İstanbul'un en büyük meydanına sahip olacağını söyledi.

Bağcılar'a 9'ncu metro müjdesi!

Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Çağırıcı, "Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9. metronun müjdesini alıyoruz. Tüm metroların birbirine entegre olduğu bir sistem içerisinde yer alıyoruz" dedi..

Tavuk Dünyası Bağcılar Meydan'da şube açtı!

Tavuk Dünyası 2019’a, zengin menüsünde yer alan ödüllü ve özel lezzetlerini sunmak üzere Bağcılar Meydan’da açtığı yepyeni restoranıyla ‘merhaba’ dedi...

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Şehr-i Bağcılar'da 60 ay sıfır vade fırsatı!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da inşa edilen Şehr-i Bağcılar projesinin satış yetkisini Turyap aldı. Turyap, proje kapsamında 60 aya kadar sıfır vade farkıyla ödeme imkanı sunuyor.

Bağcılar imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağcılar Mehmet Akif Bulvarı - Fatih Caddesi Kesişimi Yol, Kavşak Revize Ön Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Bağcılar Belediyesi'nden 30 yıllığına kiralık işyeri!

Bağcılar Belediyesi, Mahmutbey Mahallesi'nde 59 araçlık yer altı katlı otoparkı, üzeri pazar alanı ve Pazar alanı üstü 2 kat spor salonu yapılması ve 30 yıllığına kiraya verilmesi ihalesi düzenliyor..

Bağcılar'da 10.1 milyon TL'ye otopark inşaatı yaptırılacak!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar İlçesi'nin Mahmutbey Mahallesi'nde yeraltı otoparkı, pazar alanı ve spor salonu yaptıracak. 30 yıllığına kiraya verilecek gayrimenkullerin yatırım bedeli 10 milyon 129 bin 475 TL olarak belirlendi.

Bağcılar'daki asansörler denetleniyor!

Bağcılar Belediyesi, ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşları ile okullar, hastaneler, ibadethaneler, işyerleri ve konutlarda kullanımda olan asansörlerin yıllık kontrol işlemlerini düzenli olarak yapıyor.

Bağcılar Belediyesi'nden yapım karşılığı kiralık otopark!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, Barbaros Mahallesi'nden bulunan park alanında yer altı katlı otopark ve üzerine park yaptırılacak. 30 yıllığına kiraya verilecek tesisisin yatırım bedeli 10 milyon 479 bin 697 TL olarak belirlendi.

Bağcılar Ateştuğla Kavşağı yenilendi!

Bağcılar’da trafiğin rahatlaması amacıyla düzenleme çalışması tamamlanan Ateştuğla Kavşağı yeni bir çehreye kavuştu. Bölgedeki trafik akışının rahatlaması ve peyzaj düzenlemesi ile de göze hoş gelen görsellik sağlandı.

bağcılar akıllı otopark sistemi Haberi

bağcılar akıllı otopark sistemi

Trafiği rahatlatmak amacıyla Bağcılar 8D Sinema Balonu ile Planetaryum’un bulunduğu alana akıllı otopark sistemi kuruluyor. Yedi aracın park edilebileceği bir alana inşa edilen akıllı otopark 48 araç kapasitesine sahip olacak.


Metropollerde otopark sıkıntısı yaşayan tüm yerlerde, trafiği rahatlatan, otopark problemine ekonomik ve güvenilir çözüm sağlayan Poli Park (Elektronikmekanik Döner Katlı Otopark Sistemi) Bağcılarlıların hizmetine sunulacak. Toplam 48 aracın park edilebileceği akıllı otoparkta araçların dış cephesi de soğuk karlı havalarda da korunabilecek.


Mimari alanda yeşil ve otoparklı binaların inşa edildiği, sosyal ve kültürel projelerin hayata geçirildiği Bağcılar ilçesi akıllı otoparka kavuşuyor. Bağcılar Meydanı’nın yakınında inşa edilen akıllı otoparkta 48 araç park edilebilecek. 


İKLİM ŞARTLARINA UYGUN


Yoğun araç trafiğinin yaşandığı ve karayollarının kavşağında bulunan Bağcılar’da otoparklı ve bahçeli konutlar inşa ediliyor. Bununla birlikte otopark sorununa...