04 / 05 / 2024

Bağcılar asansör denetimleri

Bağcılar asansör denetimleri

Bağcılar Belediyesi, ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşları ile okullar, hastaneler, ibadethaneler, işyerleri ve konutlarda kullanımda olan asansörlerin yıllık kontrol işlemlerini düzenli olarak yapıyor.

Bağcılar'da asansörlere sıkı denetim!

Bilim ve Teknoloji Bakanlığı’nın, 05 Kasım 2011 tarihinde yayımlanan yönetmeliği gereğince Türk Standartları Enstitüsü’nün uzman ekipleri tarafından asansörlerin yıllık kontrolleri de düzenli olarak yapılıyor.

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

Bağcılar'da kaldırım çöktü, iki bina tahliye edildi!

Bağcılar'da bir sokaktaki kaldırımda henüz bilinmeyen bir sebeple göçük meydana geldi. Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı göçüğün yaşandığı kaldırımdaki iki binayı tahliye etti.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile Ali Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Set İşletme Turizm Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Set İşletme Turizm Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi  50 bin TL sermaye bedeli açıldı.

Bağcılar'da 1466 asansör mühürlendi! 

Bağcılar'da kamu kurumları, okul, hastane, ibadethane, iş yeri ve konutları kapsayan 3 bin 64 asansöre kontrol yapıldı. Kontrol sonucunda bin 466 asansör mühürlenerek hizmet dışı bırakıldı. 

Lokman Çağırıcı Bağcılar projelerini açıkladı!

Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı, ‘ustalık’ dediği üçüncü dönemine girmeyi hedefliyor. Çağırıcı bu hedefleri kamuoyuna açıkladı. Yeni Gençlik Merkezi’nden Şehir Kütüphanesi’ne kadar çok sayıda dev eseri anlatan Çağırıcı, “Projelerimizin yüzde 70’e yakını gençlere dönük” dedi.

Şehr-i Bağcılar'da 60 ay sıfır vade fırsatı!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da inşa edilen Şehr-i Bağcılar projesinin satış yetkisini Turyap aldı. Turyap, proje kapsamında 60 aya kadar sıfır vade farkıyla ödeme imkanı sunuyor.

Venara Bağcılar 60 ay sıfır faiz avantajıyla!

Venara Bağcılar projesi Onur Market - İnaş Yapı ortaklığı ile İstanbul Bağcılar'da hayata geçirildi. Projede lansmana özel 60 ay sıfır faiz avantajı bulunuyor...

2017 Bağcılar'da yatırım yılı olacak!

Bağcılar Belediyesi 2017 yılı Halk Meclisi Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda; projeler, yatırımlar ve kentsel dönüşüm konuşuldu.

Bağcılar'da 10.1 milyon TL'ye otopark inşaatı yaptırılacak!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar İlçesi'nin Mahmutbey Mahallesi'nde yeraltı otoparkı, pazar alanı ve spor salonu yaptıracak. 30 yıllığına kiraya verilecek gayrimenkullerin yatırım bedeli 10 milyon 129 bin 475 TL olarak belirlendi.

Bağcılar'daki asansörler denetleniyor!

Bağcılar Belediyesi, ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşları ile okullar, hastaneler, ibadethaneler, işyerleri ve konutlarda kullanımda olan asansörlerin yıllık kontrol işlemlerini düzenli olarak yapıyor.

Bağcılar asansör denetimleri Haberi

Bağcılar asansör denetimleri


İnsan ve yük taşıyan yaklaşık 5 bin asansörün kullanımda olduğu Bağcılar’da, denetimler 2011 yılından bu yana aralıksız devam ediyor.

Bağcılar Belediyesi ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan protokol gereği ilçede kullanımda olan tüm asansörlerin yıllık kontrol işlemleri Bağcılar Belediyesi adına TSE teknik ekipleri tarafından yapılıyor. Denetimler sırasında tespit edilen eksiklikler ile standartlara uygunsuzluklar Bağcılar Belediyesi’ne bildiriliyor. Bunun ardından bina sorumlularına bu eksiklikleri gidermeleri için belirli bir süre veriliyor. Bu süre zarfında eksikliklerin giderilmemesi halinde asansör belediye ekiplerince hizmet dışı bırakılıyor.

“HEMŞEHRİLERİMİN CAN GÜVENLİĞİ HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, halkın can güvenliğinin her şeyden önemli olduğunu belirterek, “Hemşehrilerimin kullandığı asansörlerin güvenli şekilde çalışmasını sağlamak üzere ayda bir kez bakımını ve yılda bir kez de periyodik kontrolünü yapıyoruz. Böylece, karşılaşılabilecek...