13 / 05 / 2024

bağcılar Ateştuğla Kavşağı

bağcılar Ateştuğla Kavşağı

Bağcılar’da trafiğin rahatlaması amacıyla düzenleme çalışması tamamlanan Ateştuğla Kavşağı yeni bir çehreye kavuştu. Bölgedeki trafik akışının rahatlaması ve peyzaj düzenlemesi ile de göze hoş gelen görsellik sağlandı.

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

İntek Yapı tarafından Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor. Yeni Kirazlı Evleri'nde ön talep süreci başladı. Peki Yeni Kirazlı Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Kirazlı Evleri nerede? İşte Yeni Kirazlı Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Bağcılar'a 240 odalı yeni otel geliyor!

Gemini Makina İnşaat, Bağcılar'da 240 odalı otel inşa edecek. Çevresel Etki Değerlendirmesi sürecinin sona erdiği otel projesi 355 milyon 19 bin TL'ye mal olacak.

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle'yi satışa çıkardı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Yenimahalle'de 780 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor.

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kemalpaşa Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Kira ve taşınma yardımları başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Bakan Kurum'un o açıklaması...

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede inşa ediliyor? Bağcılar Avrupa Konutları lokasyon!

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede inşa ediliyor? sorusunun yanıtı ve Bağcılar Avrupa Konutları lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bağcılar Avrupa Konutları detayları...

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar!da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Hacıibrahim tarafından açıldı.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

bağcılar Ateştuğla Kavşağı Haberi

bağcılar Ateştuğla Kavşağı


Bağcılar’da araç trafiğinin rahatlaması amacıyla yol ve kavşaklarda düzenlemeler yapılırken, göze hoş gelen peyzaj çalışmaları da dikkat çekiyor. İlçede metro hatları ve tramvayın hizmete girmesiyle ulaşımda önemli rahatlama yaşanırken, kavşak ve peyzaj düzenlemeleri de hız kesmeden devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kavşak çalışmasıyla trafik akışında önemli rahatlamalar yaşanıyor. Bu kapsamda başlatılan Ateştuğla kavşak çalışması da kısa sürede tamamlandı. Yeni düzenlemeyle bölgede trafik akışı rahatlarken, Bağcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü de refüjlerde peyzaj düzenlemesi gerçekleştirdi. Ateştuğla kavşağı refüjünün peyzaj düzenlemesi çalışmalarında 35 bin mevsimlik çiçek dikildi. Dikilen sarı kadife ve mavi vapurdumanı çiçekler vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. 

“ULAŞIMA VE PEYZAJA ÖNEM VERİYORUZ”

Kısa sürede tamamlanarak hizmete alınan projelerle ilçenin her geçen gün yeni bir çehreye kavuştuğunu ifade eden Bağcılar...