18 / 05 / 2024

bağcılar bahçe projeleri

bağcılar bahçe projeleri

Bağcılar Belediyesi Nostalji Bahçeleri’ ne bir yenisini daha ekliyor. Üzüm bağı, kayısı, kestane ve fındık bahçesinden sonra da elma bahçesi Bağcılarlıların gözde yerlerinden biri olacak...

Bağcılar Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağcılar Mahallesi, 3446 ada 4 ve 5 parseller ile 3447 ada 3 parsele ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı (Millet Bahçesi) askıya çıkarıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı. 

TOKİ'den İstanbul Bağcılar'a 822 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Bağcılar'da imar durumu sorgulaması internetten yapılıyor!

Bağcılar Belediyesi e-belediyecilik uygulamasını başlattı. Böylece vatandaşlar emlak vergisi borcu ödeme, bina, arsa, çevre ve temizlik bildirimi gibi işlemlerini belediyeye gelmeden yapabiliyor.

Bağcılar'da konut fiyatları yüzde 10 arttı! 

Türkiye'de konut satışları her geçen gün azalıyor. Hatta sadece azalmakla da kalmıyor, konut fiyatları da düşüyor. Peki son bir yılda İstanbul'da fiyatlar en çok hangi ilçede geriledi? Satılık konut fiyatı en çok artış gösteren ilçe yüzde 10'la Bağcılar oldu

Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Bağcılar'da Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği (HAYPADER) tarafından hayata geçirilen Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu Emine Erdoğan'ın katılımlarıyla hizmete açıldı.

Lokman Çağırıcı Bağcılar projelerini açıkladı!

Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı, ‘ustalık’ dediği üçüncü dönemine girmeyi hedefliyor. Çağırıcı bu hedefleri kamuoyuna açıkladı. Yeni Gençlik Merkezi’nden Şehir Kütüphanesi’ne kadar çok sayıda dev eseri anlatan Çağırıcı, “Projelerimizin yüzde 70’e yakını gençlere dönük” dedi.

Bağcılar'a millet bahçesi müjdesi!

İstanbul Havalimanı ve çevre bağlantı yollarının ortasında yer alan Bağcılar'da 150 bin metrekare alana Millet Bahçesi yapılıyor. İlçenin cazibesinin daha da artması planlanıyor.

Bağcılar Engelsiz Üniversite hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan “Engelli dostu şehirler inşa etmeli” kapsamında Bağcılar Belediyesi ve Medipol Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan ‘Engelsiz Üniversite’nin açılışına katıldı. 

Bağcılar'a 55 bin metrekarelik devasa meydan!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçe halkının yeni meydanına kavuşacağını müjdeledi. Çağırıcı, ilçe sakinlerinin yakın zamanda İstanbul’un en büyük meydanlarından birine kavuşacaklarını söyledi.

Bağcılar Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi Mart'ta açılacak!

Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği, Bizce Yapım ile ortak yürüttüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlügü'nün desteğini de alarak özel tanıtım gecesi düzenledi. Toplantıda konuşan Revna Demirören, Bağcılar Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi'nin Mart'ta açılacağını söyledi.

Bağcılar'da markalı 7 konut projesi!

Bağcılar'da konut projeleri yükselmeye devam ediyor. Peki markalı konut projelerinin geliştirildiği bölgede hangi projeler ön plana çıkıyor? İşte cevabı...

bağcılar bahçe projeleri Haberi

bağcılar bahçe projeleri

Sosyal ve kültürel projelerden biri olan Nostalji Bahçeleri’ne kayısı, kestane, fındık ve üzüm bahçesinin ardından önümüzdeki yıl da elma bahçesine kavuşuyor. Evren Mahallesi’nde inşa edilecek olan elma bahçesi, toplam 4 bin 363 metrekarelik kullanım alanına sahip olacak. 

Bağcılarlılar’ın yoğun ilgi gösterdiği Nostalji Bahçeleri’ne eklenecek elma bahçesinde çocukların oyun oynayacağı alanlar bulunacak. Ayrıca spor yapmak isteyen ilçe sakinleri için de bahçede yürüyüş parkuru ile spor aletlerinin bulunduğu alanda spor yapma imkanı bulacak. Bahçeye inşa edilecek kafeteryanın önünde de 136 metrekarelik ahşap teras ve teras bitiminden itibaren başlayan 167 metrekarelik yapay gölet olacak. Ayrıca bahçenin yürüyüş yolu üzerinde sağlı sollu güllerle ve yarı gölge pergolalar da donatılacak.


22 MAHALLEYE NOSTALJİ BAHÇESİ


Bağcılar Belediyesi’nin ilçeyi ismine uygun bir hale getirmek ve Bağcılarlılara bir nostaljiyi yaşatmak...