15 / 05 / 2024

bağcılar en kalabalık ilçe

bağcılar en kalabalık ilçe

İstanbul'un en kalabalık ilçesi Bağcılar, 752 bin 250 kişilik nüfusuyla Türkiye'de yaşayanların yaklaşık yüzde 1'ine ev sahipliği yapıyor...

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta imar sorunu patladı! Kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta 11 senede 3 bin 937 yapının yerinde dönüşümü yapılırken, bazı mahallelerde imar sorununa bağlı parselasyon işlemlerinin tamamlanamaması bölgedeki yapıların dönüşümünü engelliyor.

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Bağcılar'da 15.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Bakırköy 18. İcra Dairesi, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Mahmutbey köyü, Aktopraklık mevkiinde bulunan arsayı 15 milyon 933 bin TL'ye satıyor...

KİPTAŞ Bağcılar Kirazlı'da yıkım çalışmalarını tamamladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar Kirazlı'da hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında blok yıkım çalışmaları tamamlanıyor. Yakın zaman içerisinde projede temel atma işlemleri gerçekleşecek. 

İstanbul Bağcılar'da 190 konutta dönüşüm başladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı. Proje dahilinde 190 daire yenilenecek. 

Bağcılar'da yıkım esnasında bitişikteki binanın duvarları da yıkıldı!

Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde riskli olduğu belirtilen bir binanın yıkımı esnasında bitişikteki binanın iki dairesinin duvarları da yıkıldı, odalar molozla doldu.

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Bağcılar'da bina dayanıklılık testi için başvurular arttı!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Bağcılar'da olası İstanbul depremi nedeniyle binalar için dayanıklılık testi başvurularında artış yaşandı.

Bağcılar'a 6 yeni sağlık merkezi inşa edilecek! 

Bağcılar Belediyesi, pandemi döneminde hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak için 6 aile sağlık merkezi inşa edecek. 

Bağcılar'ın çocuk kütüphanesi Eylül ayında açılacak!

Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nin bir bölümü  3-10 yaş grubu çocukların hizmet alacağı çocuk kütüphanesine dönüştürüldü. 

bağcılar en kalabalık ilçe Haberi

bağcılar en kalabalık ilçe

Türkiye istatistik Kurumu'nun Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarına göre 752 bin 250 kişinin ikamet ettiği Bağcılar, ülkede yaşayan her yüz kişiden birine ev sahipliği yapıyor.


Bağcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamada, İstanbul'un en kalabalık ilçesi Bağcılar'da Türkiye'nin her yerinden vatandaşın yaşadığı belirtildi.


Bağcılar'ın 1992'de ilçe statüsü kazandığı anımsatılarak, son yıllarda artan projeler sayesinde ilçenin cazibe merkezi haline geldiği kaydedildi. İlçenin ulaşım yollarına yakınlığına vurgu yapılarak, 2013'te açılan Bağcılar-Kirazlı-Metrokent metro hattının, İstanbul'un diğer ilçelerine entegrasyona katkı sağladığı...