12 / 05 / 2024

bağcılar Engelli Araç Şarj İstasyonu

bağcılar Engelli Araç Şarj İstasyonu

Akülü araç kullanan engellilerin yolda kalma korkusu sona erdi. Bağcılar’da engelliler, artık ilçenin iki noktasına konulan Engelli Araç Şarj İstasyonu’nda araçlarını şarj ederek yollarına devam edebiliyorlar...

Bağcılar'a 11 bin 569 kapasiteli otopark yapılacak!

Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi partisinin son mitingini Bağcılar'da yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağcılar'a 11 bin 569 araç kapasiteli otoparklar yapılacağını söyledi.

Bağcılar Meydanı projesinde sona gelindi!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar Meydanı projesinde sona gelindiğini açıkladı. Çağrıcı, proje kapsamında meydanın altına 1162 araçlık bir otopark inşa edildiğini söyledi.

Bağcılar Engelsiz Üniversite hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan “Engelli dostu şehirler inşa etmeli” kapsamında Bağcılar Belediyesi ve Medipol Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan ‘Engelsiz Üniversite’nin açılışına katıldı. 

Bağcılar Fetih Camii’nin temeli atıldı!

Bağcılar Belediyesi tarafından entsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımı gerçekleşen Fetih Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Caminin altına 7 araçlık otopark yapılacağı açıklandı.

Bağcılar Fahreddin Paşa Cami açıldı!

Bağcılar Belediyesi’nin desteğiyle inşaatına 4 yıl önce başlanan ve adını “Medine Kahramanı” olarak bilinen Fahreddin Paşa’dan alan cami vatandaşların ibadete açıldı. Altında 40 araçlık otopark da yer alan Fahreddin Paşa Camii’nde 1700 kişi aynı anda namaz kılabilecek.

Bağcılar'da yeni belediye binası heyecanı!

Bağcılar'da, Güneşli Mahallesi'nde inşa edilen yeni belediye hizmet binasının heyecanı yaşanıyor. Yeni bina , kapalı alanı ve toplam 419 araçlık otoparkının yanı sıra botanik bahçeye sahip olacak.

Bağcılar Belediyesi'nden 30 yıllığına kiralık işyeri!

Bağcılar Belediyesi, Mahmutbey Mahallesi'nde 59 araçlık yer altı katlı otoparkı, üzeri pazar alanı ve Pazar alanı üstü 2 kat spor salonu yapılması ve 30 yıllığına kiraya verilmesi ihalesi düzenliyor..

Bağcılar'da 10.1 milyon TL'ye inşaat ve kiralama ihalesi!

Bağcılar Belediye Başkanlığı tarafından, Teknik Altyapı Alanında (TAY) kalan taşınmazlarda 59 araçlık yer altı katlı otoparkı, üzeri pazar alanı ve pazar alanı üstü 2 kat spor salonu yaptıracak. Yatırım bedeli 10 milyon 129 bin 475 TL olarak belirlendi.

Bağcılar'da bina çöktü!

Bağcılar'da Osmangazi Caddesi'nde önceden boşaltılmış bir bina çöktü. Sabaha karşı gerçekleşen olay sonrası itfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Enkaz altında kalan olup olmadığı araştırılıyor

Bağcılar'daki asansörlü Yunus Emre Camii'nin inşaatı tamam!

Bağcılar İnönü Mahalesi sakinleri Ramazan ayına yeni camilerinde girecek. Yıkılıp yeniden inşa edilen Bağcılar Yunus Emre Camii farklı mimarisi ile dikkat çekiyor. Camide, engelli ve yaşlıların kullanabilmesi için 10 kişilik asansör de bulunuyor.

Bağcılar'da 633 riskli yapının yıkımı gerçekleşti!

Andy-Ar'ın Yerel Yönetimler Performans Araştırması'nın İstanbul ayağında Avrupa ve Asya yakasının en başarılı belediye başkanları belirlendi. Bugün söz Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı'da..

Bağcılar Devlet Hastanesi'ne hiperbarik oksijen merkezi inşa ediliyor!

2006 yılında hizmete açılan Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne hiperbarik oksijen tedavi merkezi inşa ediliyor, birimin 2017 yılında hizmete açılması planlanıyor...

Bağcılar'da 33 dönümlük alana dev tesis inşa edilecek!

Her geçen gün değişen çehresiyle vizyon şehir olma yolunda ilerleyen Bağcılar, yeni yaşam alanlarına kavuşuyor. Fevzi Çakmak Mahallesi’ne inşa edilecek park, Pazar yeri ve 417 araçlık otopark her yaştan ilçe sakinine hizmet verecek.

bağcılar Engelli Araç Şarj İstasyonu Haberi

bağcılar Engelli Araç Şarj İstasyonu

Akülü araç kullanan engellilerin yolda kalma korkusu sona erdi. Bağcılar’da engelliler, artık ilçenin iki noktasına konulan Engelli Araç Şarj İstasyonu’nda araçlarını şarj ederek yollarına devam edebiliyorlar. 


Bağcılar’da yaşayan engellilerden Ömer Taştan ile Necla Şakiroğlu, önceleri evlerinden çıktıklarında istedikleri yere gitmeye çekindiklerini belirterek, “Artık içimiz rahat bir şekilde yola çıkıyoruz. Araçlarımızın aküsünün biteceği endişesini üzerimizden attık. Çok mutluyuz.” diyerek duygularını dile getirdiler. 



Bağcılar Belediyesi engelli ve engelli yakınlarının yaşamlarını kolaylaştırıcı projeleri hayata geçiriyor. Avrupa ülkelerinde az sayıda benzeri olan Engelliler Sarayı’nın hizmete sunulduğu ilçedeki engellilerin akülü araçlarını şarj edebilmeleri için Engelli Araç Şarj İstasyonu hizmet veriyor. 

Engellilerin evlerinde dört duvar arasında yaşamak zorunda kalmaması için birbirinden önemli projeleri hayata geçiren Bağcılar Belediyesi, engellilerin akülü araçlarını şarj edebilmesi için Engelli Araç Şarj İstasyonu’nu hizmete...