02 / 05 / 2024

Bağcılar Göztepe projeleri

Bağcılar Göztepe projeleri

Amatör sporun gelişmesi ve ülkemizi dünyada en iyi şekilde yetiştirecek sporcuların yetişmesi amacıyla önemli projelerin hizmete sunulduğu Bağcılar ilçesi yeni bir spor salonuna daha kavuşuyor.

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Bağcı tarafından kuruldu.

Bağcılar Göztepe Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

Bağcılar Göztepe Mahallesindeki riskli alanların imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Bağcılar Göztepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Göztepe Mahallesi, 2048 ada, 24 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş Bağcılar Şubesi açıldı!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş Bağcılar Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

İstanbul Bağcılar için riskli alan kararı!

İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Göztepe Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Bağcılar Göztepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi, 2225 ada, 4 parselin bir kısmının Camii Alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Bağcılar'daki bu bina görenleri şaşkına çeviriyor!

Bağcılar'daki üst üste konulmuş iki farklı binayı andıran 9 katlı bir apartman görenleri şaşkına çeviriyor. Binanın sağlamlık konusunda DASK raporları olduğunu söyleniyor.

Bağcılar'da markalı 7 konut projesi!

Bağcılar'da konut projeleri yükselmeye devam ediyor. Peki markalı konut projelerinin geliştirildiği bölgede hangi projeler ön plana çıkıyor? İşte cevabı...

Bağcılar Yıldıztepe semt havuzunun inşaatı tamamlandı!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, temeli 4 ay önce atılan Yıldıztepe semt havuzunun yılbaşında hizmete gireceğini müjdeledi.

Bağcılar Göztepe projeleri Haberi

Bağcılar Göztepe projeleri

Göztepe Mahallesi’nde inşa edilecek olan spor salonu buz pistinden yüzme havuzuna kadar bir çok dalda hizmet verecek.

Bağcılar Göztepe Mahallesi’nde yakında hizmete sunulacak olan dev spor salonu inşaatı hızla devam ediyor. 

Göztepe Mahallesi’nde hizmete sunulacak olan spor salonu toplam 127.170 metrekarelik kullanım alanına sahip olacak. Bağcılarlılara heyecan veren spor salonunda buz pisti de bulunacak. Yine ilçe sakinlerinin yüzeceği yüzme salonunun da yer alacağı tesiste, genel amaçlı spor salonu da hizmet verecek. Tesisin terası da restoran olarak inşa ediliyor. Tesislerden faydalanacak olan ilçe sakinleri araçlarını tesislerdeki otoparka park edebilecek.  

Toplam 3720 metrekarelik bina oturum alanına sahip olacak olan tesisin peyzaj alanı da 5520 metrekarelik alana kurulacak. 


SPORA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ


Geleceğe doğru ve emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı,...