30 / 04 / 2024

Bağcılar-Halkalı metro hattı güzergahı

Bağcılar-Halkalı metro hattı güzergahı

Yenikapı-Halkalı Metro Hattı, sürücüsüz metro hattı olma özelliğine sahip olacak. Metro hattının çalışmalarında sona geliniyor...

Kabataş-Bağcılar tramvay seferleri düzenlendi! İstanbullulara son dakika şoku: Ray yenileme çalışmaları yapılıyor! 

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın seferlerinde düzenleme yapıldı. Metro İstanbul tarih vererek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ekrem İmamoğlu'na Kirazlı-Halkalı Metro Hattı projesi için borçlanma yetkisi verildi!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı projesi için İBB tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 299 milyon 800 bin euro borçlanma yetkisi

Kirazlı–Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları başlıyor!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmalarına bugün yeniden başlanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuya ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. 

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı 2023'ün ilk yarısında tamamlanacak!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda çalışmalar 27 Mart'ta çalışıyor. İBB Raylı Sistemler Daire Başkanı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, hattaki çalışmalara ilişkin "Yapım işlerine hızlıca başlayacağız. 2023'ün ilk yarısında İstanbul'a kazandırmak için bütün çabamızla çalışacağız" dedi.

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda çalışmalar 27 Mart'ta yeniden başlıyor!

Bağcılar Kirazlı-Küçükçekmece Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları 27 Mart'ta yeniden başlıyor... 

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı imar planı askıda!

Arnavutköy-Başakşehir-Küçükçekmece İlçeleri, İstanbul Yeni Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Bağcılar'a 9’uncu metro müjdesi!

Bağcılar’da üçüncü kez aday olan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı,“Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9’uncu metronun müjdesini alıyoruz'' dedi.

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nda çalışmalar devam ediyor. 8 istastyondan oluşacak olan metro hattı saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek. Peki Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bağcılar'a 9'ncu metro müjdesi!

Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Çağırıcı, "Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9. metronun müjdesini alıyoruz. Tüm metroların birbirine entegre olduğu bir sistem içerisinde yer alıyoruz" dedi..

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı nereden geçecek?

Bağcılar Kirazlı-Küçükçekmece Halkalı Metro Hattı'nın inşaat çalışmaları devam ediyor. 2020'de açılması planlanan metro hattı 9 istasyondan oluşacak...

Yenikapı-Halkalı Metro Hattı sürücüsüz olacak!

Yenikapı-Halkalı Metro Hattı, sürücüsüz metro hattı olma özelliğine sahip olacak. Metro hattının çalışmalarında sona geliniyor...

Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosu yakında açılacak!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, metro  çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.  Çağırıcı,  "Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosuna yakın bir zamanda kavuşacağız. Bu sayede 12 dakikada Bakırköy sahile gidebileceğiz." dedi.

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda son durum!

Binlerce kişinin merakla beklediği Bağcılar Kirazlı-Küçükçekmece Halkalı Metro Hattı'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Hattın 2020'de açılması planlanıyor.

Bağcılar-Halkalı metro hattı güzergahı Haberi

Bağcılar-Halkalı metro hattı güzergahı

İstanbul'a bir sürücüsüz metro hattı daha geliyor. Üsküdar-Ümraniye sürücüsüz metro hattının ardından Yenikapı-Halkalı metrosu da bu teknolojiye sahip olacak.

Anadolu Ajansı'ndan Gökhan Yılmaz'ın haberine göre, Yenikapı ve Kirazlı arasında çalışan M1B hattının Halkalı'ya uzatılması çalışmalarında sona geliniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Yenikapı-Halkalı arasındaki metronun sürücüsüz olması için çalışmalar devam ediyor. 

Kirazlı-Yenikapı Metro Hattı 13 istasyondan oluşuyor. Kirazlı-Yenikapı hattı Halkalı'ya uzatılınca 8 durak daha eklenecek. Metro hattının uzunluğu 24 kilometreye ulaşacak.

Bağcılar-Kirazlı-Küçükçekmece-Halkalı metro hattı güzergahı

Barbaros
Malazgirt
Mimar Sinan Caddesi
Fatih
Halkalı Merkez
Hastane
Yarımburgaz
Halkalı

Gelecek yıl hizmete alınması planlanan hat ile Halkalı ile Bağcılar Kirazlı arası 14 dakikaya inecek. Halkalı-Yenikapı hattında ulaşım 39 dakika...