20 / 05 / 2024

Bağcılar Kapalı Oyun Parkı nerede

Bağcılar Kapalı Oyun Parkı nerede

Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi’ne inşaatı tamamlanan Kapalı Oyun Parkı yakında hizmete sunulacak. Çocukların hoşça vakit geçirecekleri parkta, müzik ve kitap okuma odası da bulunuyor. Kapalı Oyun Parkı oturum alanı 400 metrekareden oluşuyor.

Bağcılar'da yeni belediye binası heyecanı!

Bağcılar'da, Güneşli Mahallesi'nde inşa edilen yeni belediye hizmet binasının heyecanı yaşanıyor. Yeni bina , kapalı alanı ve toplam 419 araçlık otoparkının yanı sıra botanik bahçeye sahip olacak.

Bağcılar'daki okullara yeni spor salonları inşa ediliyor!

200 bine yakın öğrencinin eğitim gördüğü Bağcılar’da okullar yeni spor salonlarına kavuşuyor. Dış cephe yalıtımı tamamlanan ve güvenlik kameralarıyla donatılan okulların bahçelerine kapalı spor salonları inşa ediliyor.

Bağcılar Güneşli'de Semt Parkı heyecanı!

Bağcılar’da Güneşli Mahallesi Semt Parkı heyecanı yaşanıyor. İçerisinde Elma Bahçesi, piknik alanı, kafe-restoran, çocuk oyun parkı ve spor alanının da yer alacağı Park, değişik türde ağaç ve bitki türlerine de ev sahipliği yapacak.

Bağcılar'ın 22 mahallesine 22 havuz!

Bağcılar’da inşaatı tamamlanan Kazım Karabekir, Demirkapı ve Evren kapalı yüzme havuzları düzenlenen törenle hizmete sunuldu. İlçede hizmete sunulan kapalı yüzme havuzu sayısı 6’ya ulaşırken öğrenciler bu havuzlardan ücretsiz yararlanıyor.

Bağcılar'ın 22 mahallesinde kapalı yüzme havuzu inşa edilecek!

Bağcılar'da inşaatı tamamlanan Kazım Karabekir, Demirkapı ve Evren kapalı yüzme havuzları düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Bağcılar'da Yüzyıl Spor Kompleksi açıldı!

YEDİ kapalı yüzme havuzunun hizmete sunulduğu Bağcılar ilçesi bir nadide esere daha kavuştu. İnşaatı tamamlanan Yüzyıl Spor Kompleksi de törenle ilçe sakinlerinin hizmetine açıldı.

Bağcılar'da Kızılcık Bahçesi açıldı!

Adını bağ ve bahçelerden alan Bağcılar ilçesi yeni bir Nostalji Bahçesi’ne daha kavuştu. Merkez Mahallesi’nde inşaatı tamamlanarak hizmete sunulan Kızılcık Bahçesi, 20 adet Kızılcık ağacı, kafeterya, oyun grubu ve göze hoş gelen peyzajı ile dikkat çekiyor

Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 55 ada, 8 parsele ilişkin mesleki eğitim alanı, kapalı ve açık semt spor alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Bağcılar Kapalı Oyun Parkı açılış için gün sayıyor!

Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi’ne inşaatı tamamlanan Kapalı Oyun Parkı yakında hizmete sunulacak. Çocukların hoşça vakit geçirecekleri parkta, müzik ve kitap okuma odası da bulunuyor. Kapalı Oyun Parkı oturum alanı 400 metrekareden oluşuyor.

Bağcılar kapalı çocuk oyun parkında sona gelindi!

Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi’ne inşaatı tamamlanan Kapalı Oyun Parkı yakında hizmete sunulacak. Çocukların hoşça vakit geçirecekleri parkta, müzik ve kitap okuma odası da bulunuyor.

Bağcılar Batışehir Loca nerede?

İçinde; yüzme havuzu, spor alanları, yürüyüş yolları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları ve bunun gibi sosyal olanakların bulunduğu Bağcılar Batışehir Loca nerede?

Batı Şehir Loca Bağcılar adres!

Sosyal alanları arasında; fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş yolları bulunan Batı Şehir Loca Bağcılar adres bilgileri şu şekilde: Göztepe mah. İstoç Oto Center yanı No:10 Bağcılar/İstanbul...

Batışehir Bağcılar örnek daire!

Batışehir Bağcılar örnek daire fotoğrafları haberimizin içinde yer alıyor. Projede yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, peyzaj alanları, fitness center, sauna, otopark, güvenlik bulunuyor...

Bağcılar Kapalı Oyun Parkı nerede Haberi

Bağcılar Kapalı Oyun Parkı nerede

Eğitim alanında önemli projelerin hayata geçirildiği Bağcılar ilçesinde öğrencilerin ve çocukların eğitim göreceği, vakitlerini değerlendirebilecekleri yeni tesisler inşa ediliyor. Bu kapsamda Yavuz Selim Mahallesi’nde inşa edilen Kapalı Oyun Parkı da hem özgün mimarisi hem de işleviyle dikkat çekiyor. İnşaatı yeni tamamlanan Kapalı Oyun Parkı’ndaki bina oturum alanı 400 metrekareden oluşuyor. Tesisin toplam kullanım alanı ise 410 metrekareden oluşuyor. Öğrencilerin boş vakitlerini değerlendireceği tesisteki peyzaj alanı ise 610 metrekareden oluşuyor.


Müzik ve kitap okuma odası


Tesiste kapalı oyun alanlarından faydalanacak olan ziyaretçiler müzik odasında da etkinliklere katılacaklar. Kitap okuma odası da ziyaretçilerin boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendireceği bölüm olarak hizmet verecek.


Gençleri kötü alışkanlıklardan korumak ve okul dışındaki vakitlerini en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Bağcılar Belediye...