18 / 05 / 2024

bagcılar kent haberleri

bagcılar kent haberleri

Toplam 2800 cadde ve sokak ile Mehmet Akif Bulvarı’nın çöp temizliğinin yapıldığı ilçede yedi gün boyunca 20 de Pazar kuruluyor. Pazar sonrası yerlerdeki çöpleri alan ekipler yerleri tazyikli su ile yıkıyorlar...

TOKİ Ankara 26.06.2022 kura sonuçları açıklandı mı? Kuzey Ankara Kent Girişi 26 Haziran kura sonucu nasıl sorgulanır?

TOKİ Ankara 26.06.2022 kura sonuçları açıklandı mı ve TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 26 Haziran kura sonucu ne zaman açıklanacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi kura sonuçları isim listesi 29.06.2022!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi kura sonuçları isim listesi 29.06.2022 haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 3 adet konut kuralı olarak satışa çıkarıldı. İşte detaylar...

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge kura sonuçları 3+1 isim listesi!

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge kura sonuçları 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge kura sonuçları 3+1 isim listesi ve proje detayları...

TOKİ Taşkent 2. etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Taşkent 2. etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin kura çekilişi 10 Mayıs'ta yapılacak.

Avcılar Kent Merkezi'nin temellerini atacağız!

Avcılar mitinginde konuşan Başkan Erdoğan, "Millet bahçeleri ve kıraathaneleri projemizi Avcılar'da hayata geçireceğiz. İlçemizde bir kent merkezi oluşturacağız'' dedi.

Başkent Emlak Konutları'nda 2. etap satışları başladı!

"Başkent'in yeni başkenti" sloganıyla basına tanıtılan Başkent Emlak Konutları'nda 2. etap satışları başladı. Bin 500 TL taksitlerle daire sahibi olunabilen Başkent Emlak Konutları'nda teslimler 2020 yılı Ocak ayında gerçekleşecek.

Karabağlar Ulusal Kent Meydanı Tasarım Yarışması'na yoğun ilgi!

İzmir Karabağlar Belediyesi tarafından başlatılan Ulusal Kent Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması'na yoğun ilgi geldi. Yarışmanın birincisine 75 bin TL ödül verilecek.

Avcılar'da imar planı bilgilendirme toplantıları yapılıyor!

Avcılar Kent Konseyi tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde kabul edilen imar planıyla ilgili bilgilendirme toplantıları yapılıyor..

Muhittin Selvitopu: Kamu arazilerinin TOKİ'ye devri yanlış!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Kent Konseyi 9. Olağan Genel Kurul toplantısında kamu arazilerinin TOKİ'ye devrinin yanlış olduğunu açıkladı.

Manisa Halıkent TOKİ Konutları'nda satışlar hızlandı!

TOKİ tarafından Manisa Halıkent'te inşa edilen konutların satışları devam ediyor. 151 daireden 36'sı hala satılmadı. Satışlar hızlandı.

Aslı Ceylan Öner: Tarihi yapılar kent ekonomisini besliyor!

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aslı Ceylan Öner, tarihi yapıların insanlığın dünyadaki en büyük ayak izlerini oluşturduğunu belirtti.

Kent İncek projesinin ön satışlarına yoğun ilgi!

Toplam 604 konut ve ticari alanlarıyla Kent İncek projesinde erkenden yerini almak isteyen Ankaralılar ise ön talep sürecine büyük ilgi gösterdi.

Avcılar kentsel dönüşümle 'prestij kent' haline gelecek!

Kentsel dönüşüm tamamlandığında, hayata geçirilen diğer projelerle birlikte Avcılar'ın prestij kent haline geleceğini ifade eden Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, böylece ilçede yasanan göç sorununu tersine çevireceklerini söyledi.

bagcılar kent haberleri Haberi

bagcılar kent haberleri

Her gün 15 bin ton çöpün cadde ve sokaklardan alındığı İstanbul’un en kalabalık ilçesi olan Bağcılar’da günde 700 ton çöp toplanıyor. 24 saat hizmet veren Bağcılar Belediyesi’nin 545 temizlik işçisi bir ay içerisinde de 3 bin ton da moloz topluyor.


Toplam 2800 cadde ve sokak ile Mehmet Akif Bulvarı’nın çöp temizliğinin yapıldığı ilçede yedi gün boyunca 20 de Pazar kuruluyor. Pazar sonrası yerlerdeki çöpleri alan ekipler yerleri tazyikli su ile yıkıyorlar.


TÜİK verilerine göre 752 bin 250 nüfusuyla İstanbul’un en kalabalık ilçesi olan Bağcılar’da temizlik işçileri ilçe sakinlerinin temiz ve hijen bir çevrede yaşayabilmeleri amacıyla günün 24 saati cadde ve sokaklardaki konteynırlarda ve yerlerdeki çöpleri topluyor ayrıca moloz yığınlarını kaldırıyor. İlçede her gün toplam 700 ton çöp toplanıyor.


Avrupa otobanı ve havaalanı...