03 / 05 / 2024

bağcılar mahmutbey satılık evler

bağcılar mahmutbey satılık evler

18 Eylül'de ihalesi yapılacak olan Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı prim potansiyelini yükselten Bağcılar Mahmutbey'deki satılık daire fiyatlarını araştırdık. Mahmutbey satılık daire fiyatları 128 bin TL'den başlıyor 1 milyon 250 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Emlak Konut GYO Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO ile Ziraat GYO arasında imzalanan "Birlikte Proje Geliştirilmesine Dair İşbirliği Protokolü" kapsamında, Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı. İşte o sözleşmenin ayrıntıları...

Ev almak isteyenler ve kiracılar dikkat! Satılık ve kiralık konutlarda fiyatlar geriliyor

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı.

Bağcılar Mahmutbey 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Mahmutbey Mahallesi, 2308 ada, 4 parselin kuzeyindeki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bağcılar Mahmutbey'deki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi, 2142 Ada 2 Parselde Rezerv Yapı Alanına İlişkin Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bağcılar Mahmutbey Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5.000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağcılar ilçesi, Mer'i Revizyon Nazım İmar Planına Riskli Yapılar ve Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Satılık ve kiralık konutlarda fiyat krizi nasıl çözülür?

Türkiye'de özellikle Kovid-19 salgınından sonra satılık ve kiralık konut fiyatlarında olağan dışı yükselişler gerçekleşmeye başladı. Uzman isimler satılık ve kiralık konuttaki fiyat krizine ilişkin konuştu ve çözümlerini anlattı...

KİPTAŞ Bağcılar Kirazlı'da yıkım çalışmalarını tamamladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar Kirazlı'da hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında blok yıkım çalışmaları tamamlanıyor. Yakın zaman içerisinde projede temel atma işlemleri gerçekleşecek. 

Merkez Kemerburgaz satılık daire!

Kemeroğlu Yapı imzasıyla inşa edilen Merkez Kemerburgaz projesinde satışlar başladı. Merkez Kemerburgaz satılık daire fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. İşte tüm merak edilenler...

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Bağcılar Mahmutbey 1/5000 ve 1/1000 imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Mahmutbey Mahallesi, 3408 ada, 9 parselin kuzeyindeki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.02.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Bağcılar Mahmutbey 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi, 2077 ada, 26 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı İBB tarafından bugün askıya çıkarıldı...

bağcılar mahmutbey satılık evler Haberi

bağcılar mahmutbey satılık evler

Özel konumu ve iddialı konut projeleri ile yükselişe geçen Bağcılar Mahmutbey, İstanbul'un yeni Maslak'ı olma yolunda hızla  ilerliyor. Ulaşım yollarının kavşağında bulunan ve modern yapılaşması ile dikkatleri üzerine çeken bölge, İstanbul'da prim potansiyeli yüksek lokasyonları arasında yer alıyor. 



Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu yolda

Mahmutbey'in prim potansiyelini yükselten en önemli yatırımlardan biri de kuşkusuz Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu. 18 Eylül'de ihalesi yapılacak olan metro hattı, Şişli, Kağıthane, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Esenler ve Bağcılar'ın trafik sorununa çözüm olacak. Mecidiyeköy’de Hacıosman-Yenikapı Metrosu’na entegre olarak başlayacak proje Mecidiyeköy-Mahmutbey arasını 26 dakikaya indirecek. 


Mahmutbey satılık daire fiyatları 128 bin TL'den başlıyor

Yeni yapılan yatırımlara paralel olarak inşaat yatırımcılarının da göz bebeği haline gelen Mahmutbey'de bugün itibariyle Torunlar GYO, Keleşoğlu, Nanda Yapı, Polat İnşaat, Mekan Yapı, Zümrüt İnşaat ve Al-sa İnşaat gibi sektörün önde...