02 / 05 / 2024

bağcılar modern pazar yeri

bağcılar modern pazar yeri

Bağcılar'da hayata geçirilecek olan katlı otopark ve pazar yeri projesi inşaatı önümüzdeki günlerde başlıyor. Projesi hazır olan 3 katlı ve 380 araçlık Yıldıztepe otopark ve pazar yeri 14 bin 506 metrekarelik kullanım alanına sahip olacak.

Bağcılar pazar alanı projesi imar tadilatı askıda!

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi, Gençosman Parkı Zeminaltı Otopark ve Pazar Alanı Projesi için imar planı tadilatı bugün askıya çıkı..

Bağcılar Belediyesi'nden 30 yıllığına kiralık işyeri!

Bağcılar Belediyesi, Mahmutbey Mahallesi'nde 59 araçlık yer altı katlı otoparkı, üzeri pazar alanı ve Pazar alanı üstü 2 kat spor salonu yapılması ve 30 yıllığına kiraya verilmesi ihalesi düzenliyor..

Bağcılar'da 10.1 milyon TL'ye otopark inşaatı yaptırılacak!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar İlçesi'nin Mahmutbey Mahallesi'nde yeraltı otoparkı, pazar alanı ve spor salonu yaptıracak. 30 yıllığına kiraya verilecek gayrimenkullerin yatırım bedeli 10 milyon 129 bin 475 TL olarak belirlendi.

Bağcılar'da 10.1 milyon TL'ye inşaat ve kiralama ihalesi!

Bağcılar Belediye Başkanlığı tarafından, Teknik Altyapı Alanında (TAY) kalan taşınmazlarda 59 araçlık yer altı katlı otoparkı, üzeri pazar alanı ve pazar alanı üstü 2 kat spor salonu yaptıracak. Yatırım bedeli 10 milyon 129 bin 475 TL olarak belirlendi.

Bağcılar'da 33 dönümlük alana dev tesis inşa edilecek!

Her geçen gün değişen çehresiyle vizyon şehir olma yolunda ilerleyen Bağcılar, yeni yaşam alanlarına kavuşuyor. Fevzi Çakmak Mahallesi’ne inşa edilecek park, Pazar yeri ve 417 araçlık otopark her yaştan ilçe sakinine hizmet verecek.

Bağcılar'a 6 yeni katlı otopark inşa edilecek!

Bağcılar’da inşaatı hızla devam eden Demirkapı Katlı Otopark ve Pazar Yeri Projesi yakında hizmete sunulacak. Bağcılar’ın Yıldıztepe, Göztepe, Yeni Mahalle, Hürriyet ve Bağcılar Meydanı’na da katlı otoparklar inşa edilecek.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

Modern yaşam alanlarının hizmete sunulduğu Bağcılar ilçesinde 30 Mart Yerel Seçimleri’ne kısa bir süre kalmasına rağmen Kentsel Dönüşüm Projesi hız kesmeden aynen devam ediyor.

Bağcılar Göztepe açık pazar ve katlı otopark imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bağcılar Göztepe Mahallesi açık pazar ve yeraltı katlı otopark alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı.

Bağcılar Hürriyet Mahallesi'ne katlı otopark ve pazar yeri geliyor, imar planı askıda!

Bağcılar İlçesi Hürriyet Mahallesi'nde terklerden oluşan ve dini tesis alanının iptal edilerek belediye hizmet alanına alınması ile ilgili nazım imar planı tadilatı askıya çıkarıldı. İşte o imar planı ve plan notları...

Bağcılar Yıldıztepe'de modern otopark ve pazar yeri kurulacak!

Atatürk Havalimanı ile çevre yoluna yakın bir konumda bulunan Bağcılar ilçesinde yaşamı kolaylaştıracak modern projeler hayata geçiriliyor. İlçe sakinlerine hizmet verecek olan Yıldıztepe katlı otopark ve pazar yeri inşaatına yakın zamanda başlanacak...

Bağcılar'a modern otopark ve pazar yeri yapılacak!

Bağcılar'da hayata geçirilecek olan katlı otopark ve pazar yeri projesi inşaatı önümüzdeki günlerde başlıyor. Projesi hazır olan 3 katlı ve 380 araçlık Yıldıztepe otopark ve pazar yeri 14 bin 506 metrekarelik kullanım alanına sahip olacak.

Bağcılar'da Bilim Merkezi inşa ediliyor!

Sanal Gerçeklik Modülü olan 8D sinema ve Planetaryum’un hizmete sunulduğu Bağcılar’a güneş ve gezegenleri simgeleyen yerleşim planına sahip olacak modern bir Bilim Merkezi inşa edilecek.

Bağcılar Şehitler Parkı ve Çanakkale Zaferi Müzesi açıldı!

Bağcılar Belediyesi AK Parti yönetimiyle modern yaşam alanlarının kurulduğu, prestij caddelerin hizmete sunulduğu ve “Kentsel Dönüşüm Projesi” kapsamında asansörlü, otoparklı binaların inşa edildiği cazibe merkezi haline geldi.

bağcılar modern pazar yeri Haberi

bağcılar modern pazar yeri

Atatürk Havalimanı ile çevre yoluna yakın bir konumda bulunan Bağcılar ilçesinde yaşamı kolaylaştıracak modern projeler hayata geçiriliyor. Bu kapsamda ilçe sakinlerine hizmet verecek olan Yıldıztepe katlı otopark ve pazar yeri inşaatına yakın zamanda başlanacak. 


380 ARAÇ PARK EDEBİLECEK


Otoparka girmek isteyen araçlar üst yoldan çatı katına kolaylıkla giriş yapabilecekleri gibi alt yoldan da zemin kattan  girerek araçlarını park edebilecekler.


Teras katı pazar kurulduğu günlerin haricinde otopark olarak ilçe sakinlerine hizmet vermeye devam edecek. Toplam 3 bin 626 metrekarelik oturum alanına kurulacak tesisin kullanım alanı 14 bin 506 metrekareden oluşuyor. 380 aracın park edebileceği bina, bodrum, zemin ve normal kat ile çatıdan oluşacak.


Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, planladıkları projeleri tek tek hayata geçirdiklerini belirterek; “Yıldıztepe Mahallesine yaptıracağımız bu tesis, semte büyük bir rahatlama...