02 / 05 / 2024

bağcılar okul

bağcılar okul

Bağcılarlı öğrenciler yeni eğitim yılına şölenle ‘merhaba’ dedi. Tüm yurtta olduğu gibi Bağcılar’da Cumhuriyet İlkokulu’nda düzenlenen törenle yeni eğitim ve öğretim yılına ‘merhaba’ dedi.

Bağcılar'daki tüm okullarda mantolama ve yenileme çalışmaları başladı!

Bağcılar'da bulunan tüm okullar İstanbul İl Özel İdare tarafından güçlendirildikten sonra, Bağcılar Belediyesi tarafından ısı kaybını önlemek için dış cephelere mantolama ve yenileme çalışmaları başlatıldı...

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

Bağcılar'da 1466 asansör mühürlendi! 

Bağcılar'da kamu kurumları, okul, hastane, ibadethane, iş yeri ve konutları kapsayan 3 bin 64 asansöre kontrol yapıldı. Kontrol sonucunda bin 466 asansör mühürlenerek hizmet dışı bırakıldı. 

Bağcılar'da 6 yılda 22 okul depreme karşı yenilendi!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında depreme dayanıksız olduğu tespit edilen okulların yıkılıp yerine yenisinin inşa edildiği ve son 6 yılda toplam 22 okulun ilçeye kazandırıldığı bildirildi.

Bağcılar'a 26 yeni okul geliyor!

Bağcılar'a 26 okul daha kazandırılıyor. İlçede, 104'ü devlet, 83'ü özel okul olmak üzere 187 okul hizmet veriyor, 26 okulun inşaat çalışmaları sürüyor.

Bağcılar Hira Nur Camii’nin temeli atıldı!

Bağcılar, depreme dayanıklı yeni camii ve okul binalarına kavuşuyor. Merkez Mahallesi’nde Osmanlı mimarisinin özelliklerine uygun inşa edilecek olan Hira Nur Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bağcılar'a 15 yeni okul inşa edilecek!

Bağcılar Kent Konseyi Toplantısı'nda ilçenin eğitim, sağlık, alt yapı başta olmak üzere tüm konuları masaya yatırıldı. Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Şahin, ilçeye 15 yeni okul inşa edilerek hizmete sunulacağını belirtti.

Lokman Çağırıcı: Bağcılar’a 15 okul daha kazandıracağız!

Bağcılarlı öğrenciler yeni eğitim yılına şölenle ‘merhaba’ dedi. Tüm yurtta olduğu gibi Bağcılar’da Cumhuriyet İlkokulu’nda düzenlenen törenle yeni eğitim ve öğretim yılına ‘merhaba’ dedi.

Bağcılar Bağlar 3134 ada, 9 parselin imar planı askıya çıkarıldı!

Bağcılar Belediyesi, Bağlar Mahallesi 3134 ada 9 parseldeki okul binasına yapılacak ek bina ve yurt binası için 1/1000 ölçekli imar planında yapılan değişikliği askıya çıkardı. İşte o imar planı...

Bağcılar'da yüzme havuzu ve spor salonunun temeli atıldı!

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, törene Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın yanı sıra okul müdürleri ve öğrenciler katıldı...

Batışehir Bağcılar örnek daire!

Teslimlerin tamamının 2015 yılının Ocak ayında gerçekleşeceği Batışehir Bağcılar örnek daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Batı Şehir Bağcılar Evleri'nde 2+1'ler 411 bin TL'den başlıyor!

Fiyatların 188 bin TL'den başlangıç gösterdiği Batışehir projesi İstanbul Bağcılar'da hayata geçiriliyor...

Batışehir Bağcılar fiyat tablosu!

Dairelerin satışının sürdüğü Batışehir Bağcılar fiyat tablosu 'na göre fiyatlar stüdyolar için 188 bin lira ile 330 bin lira arasında değişiyor...

Batışehir Bağcılar fiyat listesi!

En yakın teslimlerin Ağustos ayında yapılacağı Batışehir Bağcılar fiyat listesi 'ne göre dairelerin fiyatı 1+0'lar için 188 bin liradan başlıyor, dubleks daireler için 990 bin liraya kadar yükseliş gösteriyor...

bağcılar okul Haberi

bağcılar okul

Tüm yurtta olduğu gibi Bağcılar’da Cumhuriyet İlkokulu’nda düzenlenen törenle yeni eğitim ve öğretim yılına ‘merhaba’ dedi. 


Okul öncesi ve ilkokul 1.sınıf öğrencilerinin ‘okula uyum sağlaması’ amacıyla başlatılan “Okula Merhaba Şenliği” 105 okulda bir hafta boyunca sürecek. Düzenlenen programda ihtiyaç sahibi 6500 öğrenciye kırtasiye ve çanta yardımında bulunuldu. 


Ülkemiz 2015-2016 eğitim ve öğretim yılına düzenlenen törenlerle girdi. Ülkemizin yüzde 1 nüfusunun yaşadığı Bağcılar’da öğrenciler, “Okula Merhaba Şenliği” ile yeni eğitim yılına ‘merhaba dedi.” Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yeni dönem için bir müjde vererek, “Bu kapsamda 15 okulu daha inşa ederek hizmete sunacağız.” dedi.  


Bağcılar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle geleneksel olarak düzenlenen şenliğin açılışı Cumhuriyet İlkokulu’nda düzenlendi. Başkan Çağırıcı, konuşmasında ülkemizin geleceği olan çocukların en iyi şekilde yetişmesi için...