30 / 04 / 2024

Bağcılar PoliPark açıldı mı

Bağcılar PoliPark açıldı mı

Avrupa otobanı ve havaalanı bağlantı yolları üzerinde bulunan Bağcılar, projelere ev sahipliği yapıyor. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında otoparklı konutlar inşa ediliyor. Yine, Bağcılar Meydanı yakınında 48 araç kapasiteli PoliPark hizmete sunuldu.

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kemalpaşa Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar!da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Hacıibrahim tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 149 milyon 951 bin 943 TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 67 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi bugün Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Bağcılar Belediyesi'nin yeni binası açıldı! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından Selçuklu ve çağdaş mimari anlayışı ile inşa edilen yeni hizmet binası hizmete açıldı.

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş Bağcılar Şubesi açıldı!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş Bağcılar Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

Bağcılar PoliPark açıldı mı Haberi

Bağcılar PoliPark açıldı mı


İstanbul’un 755 bin nüfusuyla en büyük ilçesi olan Bağcılar’da trafiği rahatlatmak amacıyla yeni projeler hazırlanarak hizmete sunuluyor. Avrupa otobanı ve Atatürk Havalimanı aksı üzerinde bulunan ilçe aynı zamanda yoğun araç trafiğiyle de dikkat çekiyor. Bağcılar’da yeni bağlantı yolları, alt geçitler, katlı kavşak ve otoparklar inşa ediliyor. Güneşli, İnönü ve Evren mahallelerinde, Engelliler Sarayı ve Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki otoparklar da araç sahiplerine hizmet veriyor.


“POLİPARK İLE 7 ARAÇLIK ALANA 48 ARAÇ ALINIYOR”

Metropollerde otopark sıkıntısı yaşayan tüm yerlerde, trafiği rahatlatan, otopark problemine ekonomik ve güvenilir çözüm sağlayan PoliPark (Elektronikmekanik Döner Katlı Otopark Sistemi) hizmete sunulduğu günden bu yana yoğun ilgi görüyor. Toplam 48 aracın park edilebileceği akıllı otoparkta araçların dış cephesi de soğuk karlı havalarda da korunabiliyor. Akıllı otoparkta işlemler otomatik olarak...