15 / 05 / 2024

Bağcılar PoliPark hizmete açıldı

Bağcılar PoliPark hizmete açıldı

Bağcılar Meydanı yakınında yapılan 48 araç kapasiteli Elektronikmekanik Döner Katlı Otopark Sistemi (PoliPark) hizmete sunuldu.

Bağcılar Belediyesi'nin yeni binası açıldı! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından Selçuklu ve çağdaş mimari anlayışı ile inşa edilen yeni hizmet binası hizmete açıldı.

Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Bağcılar'da Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği (HAYPADER) tarafından hayata geçirilen Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu Emine Erdoğan'ın katılımlarıyla hizmete açıldı.

Bağcılar Engelsiz Üniversite hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan “Engelli dostu şehirler inşa etmeli” kapsamında Bağcılar Belediyesi ve Medipol Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan ‘Engelsiz Üniversite’nin açılışına katıldı. 

Bağcılar Yıldıztepe semt havuzunun inşaatı tamamlandı!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, temeli 4 ay önce atılan Yıldıztepe semt havuzunun yılbaşında hizmete gireceğini müjdeledi.

Gayrettepe-Bağcılar Metrosu bu yıl açılıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Gayrettepe-Bağcılar Metrosu'nun bu yıl hizmete açılacağı bilgisini verdi. Aydın, ''Yapımı hızla devam ediyor ve artık sonlara doğru geliniyor'' açıklamasında bulundu.

Bağcılar Hükümet Konağı'nın inşaatı hızlanacak!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bağcılar Hükümet Konağı inşaatını inceledi. Şantiyedeki görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Vasip Şahin, inşaatın bir an önce bitirilip binanın hizmete sokulması temennisinde de bulundu.

Bağcılar Belediyesi yeni hizmet binası yükseliyor!

Bağcılar Belediye’sinin yeni hizmet binasının inşaatı son sürat devam ediyor. Yeni binanın 2018'de hizmete açılması planlanıyor.

Bağcılar Belediyesi'nden Azerbaycan'a dostluk parkı!

Bağcılar Belediyesi, Ermenilerin 25 yıl önce Azerbaycan’ın Hocalı kasabasında gerçekleştirdiği katliamı dünya kamuoyuna hatırlatmak adına önemli bir projeyi hizmete sunuyor

Bağcılar Belediyesi'ne 7 ödül!

“Altın Karınca İyi Belediyecilik Ödülleri” İstanbul Conrad Otel’de düzenlenen coşkulu törenle sahiplerini buldu. Bağcılar Belediyesi, hizmete sunduğu 7 projeyle 7 ödüle birden layık görüldü.

Bağcılar’ın çehresi kentsel dönüşüm ile değişiyor!

Bağcılar’da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında depreme dayanıklı ve otoparklı yeni konutlar inşa ediliyor. Proje kapsamında ilçe ayrıca yeni park ve bahçelere de kavuşuyor. Bu kapsamda inşa edilen Kazım Karabekir Parkı da yakında hizmete sunulacak.

Bağcılar Devlet Hastanesi'ne hiperbarik oksijen merkezi inşa ediliyor!

2006 yılında hizmete açılan Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne hiperbarik oksijen tedavi merkezi inşa ediliyor, birimin 2017 yılında hizmete açılması planlanıyor...

Bağcılar kentsel dönüşüm yıkım ve tapu teslim töreni yarın!

Bağcılar’da ‘yerinde dönüşüm’ düşüncesiyle hizmete sunulan ve ilçe sakinlerinin % 100 desteğiyle devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşaatı tamamlanan 99 konutun tapusu sahiplerine verilecek.

Bağcılar'a 6 yeni katlı otopark inşa edilecek!

Bağcılar’da inşaatı hızla devam eden Demirkapı Katlı Otopark ve Pazar Yeri Projesi yakında hizmete sunulacak. Bağcılar’ın Yıldıztepe, Göztepe, Yeni Mahalle, Hürriyet ve Bağcılar Meydanı’na da katlı otoparklar inşa edilecek.

Bağcılar PoliPark hizmete açıldı Haberi

Bağcılar PoliPark hizmete açıldı

Bağcılar Meydanı yakınında yapılan 48 araç kapasiteli Elektronikmekanik Döner Katlı Otopark Sistemi (PoliPark) hizmete sunuldu. Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamada, Avrupa otobanı ve havalimanı bağlantı yolları üzerinde bulunan Bağcılar, ulaşım sorununu çözmeye yönelik önemli projelere ev sahipliği yapıyor. İstanbul'da 755 bin nüfusuyla en kalabalık ilçe olan Bağcılar'da trafiği rahatlatmak amacıyla yeni projeler hazırlanarak hizmete sunuluyor. Avrupa otobanı ve Atatürk Havalimanı aksı üzerinde bulunan Bağcılar'da yeni bağlantı yolları, alt geçitler, katlı kavşak ve otoparklar inşa ediliyor. Güneşli, İnönü ve Evren mahallelerinde, Engelliler Sarayı ve Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki otoparklar da araç sahiplerine hizmet veriyor. Metropollerde otopark sıkıntısı yaşayan tüm yerlerde, trafiği rahatlatan, otopark problemine ekonomik ve güvenilir çözüm sağlayan Elektronikmekanik Döner Katlı Otopark Sistemi (PoliPark), ilçede birçok noktada hizmet vermeye başladı.  Bağcılar...