18 / 05 / 2024

Bağcılar yeni yüzme havuzları

Bağcılar yeni yüzme havuzları

Bağcılar’da inşaatı tamamlanan Kazım Karabekir, Demirkapı ve Evren kapalı yüzme havuzları düzenlenen törenle hizmete sunuldu. İlçede hizmete sunulan kapalı yüzme havuzu sayısı 6’ya ulaşırken öğrenciler bu havuzlardan ücretsiz yararlanıyor.

Emlak Konut GYO Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO ile Ziraat GYO arasında imzalanan "Birlikte Proje Geliştirilmesine Dair İşbirliği Protokolü" kapsamında, Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı. İşte o sözleşmenin ayrıntıları...

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

İntek Yapı tarafından Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor. Yeni Kirazlı Evleri'nde ön talep süreci başladı. Peki Yeni Kirazlı Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Kirazlı Evleri nerede? İşte Yeni Kirazlı Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle'yi satışa çıkardı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Yenimahalle'de 780 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor.

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kirazlı'da yıkım çalışmalarını tamamladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar Kirazlı'da hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında blok yıkım çalışmaları tamamlanıyor. Yakın zaman içerisinde projede temel atma işlemleri gerçekleşecek. 

Bağcılar'da yıkım esnasında bitişikteki binanın duvarları da yıkıldı!

Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde riskli olduğu belirtilen bir binanın yıkımı esnasında bitişikteki binanın iki dairesinin duvarları da yıkıldı, odalar molozla doldu.

Bağcılar'da 2020 yılında 4 bin 450 nikah kıyıldı!

Bağcılar'da 2020 yılında  4 bin 450 çift dünya evine girdi. 2019 yılında bu rakam 5 bin 353’tü. 

Bağcılar Belediyesi'nin yeni binası açıldı! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından Selçuklu ve çağdaş mimari anlayışı ile inşa edilen yeni hizmet binası hizmete açıldı.

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Bağcılar yeni yüzme havuzları Haberi

Bağcılar yeni yüzme havuzları


Bağcılar’da inşaatı tamamlanan Kazım Karabekir, Demirkapı ve Evren kapalı yüzme havuzları düzenlenen törenle hizmete sunuldu. İlçede hizmete sunulan kapalı yüzme havuzu sayısı 6’ya ulaşırken öğrenciler bu havuzlardan ücretsiz yararlanıyor. İlçede eğitim gören öğrenciler, beden eğitimi derslerini kapalı yüzme havuzlarında yapma imkânına kavuştu.


Bağcılar Belediyesi tarafından inşaatları kısa sürede tamamlanan 3 kapalı yüzme havuzu düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Kazım Karabekir ve Demirkapı kapalı yüzme havuzlarının açılış törenine katılan İstanbul Milletvekili AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Doğan Kubat, 13 yıldır merkezi hükümetin ve yerel belediyelerin halka hizmet düsturuyla projeler üretip hizmete sunduklarını kaydetti. Kubat, “Bağcılar Belediyesi, hizmete sunduğu projelerle Türkiye’de başarılı belediyeciliğin en önde gelen örneklerinden birisini oluşturuyor.” dedi.


 “İLK BİLGİ EVİNİ KAZIM KARABEKİR’DE HİZMETE SUNDUK”

İlk Bilgi Evi’ni Kazım Karabekir Mahallesi’nde açtıklarını hatırlatarak...