02 / 05 / 2024

Bağcılar Yenimahalle yeraltı otoparkı imar planı onaylandı mı

Bağcılar Yenimahalle yeraltı otoparkı imar planı onaylandı mı

Bağcılar Yeni Mahalle, Zeminaltı Katlı Otopark Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından askıya çıkarıldı. İşte Bağcılar'a yapılacak yeraltı otoparkının imar planları...

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle'yi satışa çıkardı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Yenimahalle'de 780 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor.

Bağcılar Yenimahalle Mahallesi 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Yenimahalle Mahallesi, 3282 ada, 4/A parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede inşa ediliyor? Bağcılar Avrupa Konutları lokasyon!

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede inşa ediliyor? sorusunun yanıtı ve Bağcılar Avrupa Konutları lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bağcılar Avrupa Konutları detayları...

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? Avrupa Konutları Bağcılar fiyat listesi!

Avrupa Konutları Yeni Mahalle nerede sorusunun yanıtı ve Avrupa Konutları Bağcılar fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? Avrupa Konutları Yenimahalle Bağcılar fiyat listesi 2022!

Yeni yatırımlar için start veren Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle projesini yakın zamanda satışa çıkarmayı planlıyor. Peki Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? İşte Avrupa Konutları Yenimahalle Bağcılar fiyat listesi 2022...

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi!

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle detayları ve projede son durum...

Bağcılar Yenimahalle için riskli alan kararı!

İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Yenimahalle Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Bağcılar Pınarkent Sitesi'nde tapu sevinci!

Bağcılar Yenimahalle'deki Pınarkent Sitesi'nde yeni evlerine kavuşmak için heyecanla bekleyenler dairelerine kavuştu. Pınarkent Sitesi'ne Venara Bağcılar adı verildi...

Bağcılar Yenimahalle Gençlik Merkezi inşaatının yüzde 70'i tamam!

İBB imzası ile Bağcılar'da inşa ettirilen Yenimahalle Gençlik Merkezi ve Zemin Altı Otoparkı inşaatında sona gelindi.

Bağcılar'da 10.1 milyon TL'ye otopark inşaatı yaptırılacak!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar İlçesi'nin Mahmutbey Mahallesi'nde yeraltı otoparkı, pazar alanı ve spor salonu yaptıracak. 30 yıllığına kiraya verilecek gayrimenkullerin yatırım bedeli 10 milyon 129 bin 475 TL olarak belirlendi.

Bağcılar'daki havai hatlar yeraltına alınıyor!

BEDAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay, Bağcılar’da Yüzyıl, Çınar, Yenigün ve Yıldıztepe mahallelerinde havai hatların yeraltına alınması’nın tamamlanmak üzere olduğunu ve diğer mahallelerde ise 2017 yılı sonuna kadar bitireceklerini söyledi.

Bağcılar Göztepe açık pazar ve katlı otopark imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bağcılar Göztepe Mahallesi açık pazar ve yeraltı katlı otopark alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı.

Bağcılar Yıldıztepe yeraltı otoparkı alanı imar planı askıya çıkarıldı!

Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi yeraltı otopark alanının belediye hizmet alanına alınmasıyla ilgili 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planı tadilatını 21 Temmuz'da onayladı.

Bağcılar Yenimahalle yeraltı otoparkı imar planı onaylandı mı Haberi

Bağcılar Yenimahalle yeraltı otoparkı imar planı onaylandı mı

Bağcılar İlçesi, Yeni Mahalle, 3750 parselin "Zeminaltı Katlı Otopark Alanı"na alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 Nisan 2014 Salı günü askıya çıkarıldı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 27819 dosya numaralı imar plan tadilatlarını 17 Şubat 2014'te onayladı.


Bağcılar Yenimahalle yeraltı otoparkı imar planları, 1 Mayıs 2014 Perşembe gününe kadar askıda kalacak.



Plan notları: 


1- Plan onama sınırı içinde kalan belediye hizmet alanı ve zeminaltı katlı otopark alanıdır.


2- Zeminaltı katlı otopark uygulaması İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce onaylanacak avan projeye göre uygulama yapılacaktır. 


3- Uygulama aşamasında ilgili kamu kurumlarının görüşü alınacaktır.


4- 1/1000 ölçekli uygulama imar planı onanmadan uygulama yapılamaz.

Bağcılar Yenimahalle yeraltı otoparkı 1/5000 ölçekli imar planı için