02 / 05 / 2024

Bağcılar yer altı otoparkı

Bağcılar yer altı otoparkı

AK Parti Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı üçün dönem için hazırladığı projelerini anlattı. Çağrıcı, Bağcılar'ın İstanbul'un en büyük meydanına sahip olacağını söyledi.

Bağcılar'da 2 bina boşaltıldı!

Bağcılar'da yıkılma tehlikesi olan 6 katlı bitişik iki bina kolonlarının patlaması sebebiyle boşaltılarak mühürlendi.

Bağcılar Meydan ve Zemin Altı Otoparkı yıl sonunda açılacak! 

İBB tarafından yapılan Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otoparkı'nın yıl sonunda açılması öngörülüyor..

Bağcılar Fahreddin Paşa Cami açıldı!

Bağcılar Belediyesi’nin desteğiyle inşaatına 4 yıl önce başlanan ve adını “Medine Kahramanı” olarak bilinen Fahreddin Paşa’dan alan cami vatandaşların ibadete açıldı. Altında 40 araçlık otopark da yer alan Fahreddin Paşa Camii’nde 1700 kişi aynı anda namaz kılabilecek.

Bağcılar Belediyesi'nden 30 yıllığına kiralık işyeri!

Bağcılar Belediyesi, Mahmutbey Mahallesi'nde 59 araçlık yer altı katlı otoparkı, üzeri pazar alanı ve Pazar alanı üstü 2 kat spor salonu yapılması ve 30 yıllığına kiraya verilmesi ihalesi düzenliyor..

Bağcılar'da 10.1 milyon TL'ye inşaat ve kiralama ihalesi!

Bağcılar Belediye Başkanlığı tarafından, Teknik Altyapı Alanında (TAY) kalan taşınmazlarda 59 araçlık yer altı katlı otoparkı, üzeri pazar alanı ve pazar alanı üstü 2 kat spor salonu yaptıracak. Yatırım bedeli 10 milyon 129 bin 475 TL olarak belirlendi.

Bağcılar Belediyesi'nden yapım karşılığı kiralık otopark!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, Barbaros Mahallesi'nden bulunan park alanında yer altı katlı otopark ve üzerine park yaptırılacak. 30 yıllığına kiraya verilecek tesisisin yatırım bedeli 10 milyon 479 bin 697 TL olarak belirlendi.

Sarıyer'de planlanan kız meslek lisesi Bağcılar'a inşa edilecek!

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2014 yatırım programında yer alan Sarıyer ilçesine Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin Bağcılar’da yapılacağı belirtildi.

Bağcılar su kesintisi 11 Aralık 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar ilçesinin Yıldıztepe mahallesinde şebeke hattı vana montajı nedeni ile 11 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Bağcılar su kesintisi 9 Aralık 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar ilçesinin Mahmutbey mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 9 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Bağcılar Batışehir'de 226 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Hemen teslim!

Bağcılar Batışehir projesinde toplam 3 bin 226 konut yer alıyor. Proje 67 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Bağcılar Batışehir projesinde daireler hemen teslim ediliyor.

Bağcılar su kesintisi 1 Aralık 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar ilçesi Yavuz Sultan Selim mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 1 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Bağcılar Yaşam Plus Evleri!

Bağcılar Yaşam Plus Evleri 'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Proje 6 ve 13 katlı 4 blok halinde yükseliyor.

Bağcılar G Yoo adres!

Satış süreci devam eden G Yoo Rezidans projesi stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Bağcılar G Yoo adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bağcılar yer altı otoparkı Haberi

Bağcılar yer altı otoparkı

Bağcılar’da üçüncü kez aday olan AK Parti Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı üçün dönem için hazırladığı projelerini Star Gazetesi’nden Kemal Gümüş'e anlattı. Ustalık dönemine yakışır bir hazırlık yaptığını belirten Çağırıcı, “42 yıllık Bağcılarlı, 32 yıllık siyasetçi ve 12 yıllık bir belediye başkanı olarak bütün amacım yarınlara mutlu, huzurlu ve güvenli Bir Bağcılar bırakmak. Bütün çalışmalarımızı bu yüzden yapıyoruz. Toplumun her kesimine yönelik hizmetlerimiz var ama önceliğini yarınlarımızın sahibi olan gençlere verdik. Projelerimizin yüzde 70’e yakını gençlere yönelik. Plan ve projelerimizi hazırlarken de Z kuşağı diye nitelendirilen genç dinamik kuşağın istek, ihtiyaç ve ilgi alanlarını dikkate aldık. Çünkü çağı yakalamak için hızlı değişime ayak uydurmak zorundayız. Onlar hayal edecek, düşlerini tasarlayacak biz de hayata geçireceğiz. Bağcılar’ın geleceğine gençlerin heyecanı ve kararlılığı...