06 / 05 / 2024

Bağcılar Yıldıztepe Gençlik Merkezi açılışı

Bağcılar Yıldıztepe Gençlik Merkezi açılışı

Bağcılar İlçesi Yıldıztepe Mahallesi ’ nde inşaatı tamamlanan Gençlik Merkezi hizmet vermeye başladı. 15 - 28 yaş arasındaki gençler, istedikleri kurslara kaydını yaptırıp eğitim alabilecekler...

Emlak Konut GYO Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO ile Ziraat GYO arasında imzalanan "Birlikte Proje Geliştirilmesine Dair İşbirliği Protokolü" kapsamında, Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı. İşte o sözleşmenin ayrıntıları...

Bağcılar Göztepe Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bağcılar Göztepe Mahallesindeki riskli alanların imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bağcılar Merkez Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağcılar ilçesi, Merkez Mahallesi, 762 ada, 2 parselin bir kısmı ve 3, 15, 21, 28 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Bağcılar'da yıkım esnasında bitişikteki binanın duvarları da yıkıldı!

Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde riskli olduğu belirtilen bir binanın yıkımı esnasında bitişikteki binanın iki dairesinin duvarları da yıkıldı, odalar molozla doldu.

Bağcılar'da 2020 yılında 4 bin 450 nikah kıyıldı!

Bağcılar'da 2020 yılında  4 bin 450 çift dünya evine girdi. 2019 yılında bu rakam 5 bin 353’tü. 

Lokman Çağırıcı Bağcılar projelerini açıkladı!

Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı, ‘ustalık’ dediği üçüncü dönemine girmeyi hedefliyor. Çağırıcı bu hedefleri kamuoyuna açıkladı. Yeni Gençlik Merkezi’nden Şehir Kütüphanesi’ne kadar çok sayıda dev eseri anlatan Çağırıcı, “Projelerimizin yüzde 70’e yakını gençlere dönük” dedi.

Bağcılar Göztepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi, 2225 ada, 4 parselin bir kısmının Camii Alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Bağcılar Fetih Camii’nin temeli atıldı!

Bağcılar Belediyesi tarafından entsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımı gerçekleşen Fetih Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Caminin altına 7 araçlık otopark yapılacağı açıklandı.

Bağcılar’daki riskli 2 bina yıkıldı!

Bağcılar’da bir temel kazısı sırasında yan parselde bulunan 2 binanın duvarları çatladı. Çökme riski bulunan 2 bina yıkıldı.

Bağcılar'daki riskli bina yıkıldı!

Bağcılar'da çökme riski bulunduğu için boşlatılan binanın yıkımına başlandı. Binanın yakınındaki 10 bina daha boşaltıldı.

Bağcılar Yıldıztepe semt havuzunun inşaatı tamamlandı!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, temeli 4 ay önce atılan Yıldıztepe semt havuzunun yılbaşında hizmete gireceğini müjdeledi.

Bağcılar Yıldıztepe Gençlik Merkezi açılışı Haberi

Bağcılar Yıldıztepe Gençlik Merkezi açılışı

Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Gençlik Merkezi hizmet vermeye başladı.  15-28 yaş arasındaki gençler, istedikleri kurslara kaydını yaptırıp eğitim alabilecekler. Merkezde, tiyatro, müzik, sosyal medya, fotoğrafçılık, basketbol ve voleybol başta olmak üzere birçok branşta eğitim verilecek.  


Bağcılarlı gençlerin eğitim, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde yaşam kalitesinin arttırılması amaçlanan Bağcılar Gençlik Merkezi’nde kayıtlar başladı. 

Gençlik Merkez’inde bowling, bilardo, sinema, tiyatro, müzik, konferans ve toplantı salonlarının yanı sıra basketbol ile voleybol, müzik odası, derslikler ve kafeterya bulunuyor.  Bağcılar’da ikamet eden 15-28 yaş arasındaki gençler istenilen evraklarla kaydını yaptırarak bu faaliyetlerden ücretsiz faydalanabilecek. 

SOSYAL GELİŞİMLERİNE BÜYÜK KATKI

Merkezde; edebiyat, müzik, fotoğraf,  astronomi, bilim, tasarım, dram ve sanat konulu dersler verilecek. Ayrıca gençlerin günlük yaşamlarında karşılaştıkları sorunlara yönelik sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amaçlı seminerler...