16 / 05 / 2024

bağcılara nar bahçesi inşa edilecek

bağcılara nar bahçesi inşa edilecek

Ağaçlarının altında piknik yapılan ve dalından meyve yenilen Bağcılar’daki Nostalji Bahçeleri ilçe sakinlerinin ikinci adresi oldu. Bağcılar Belediyesi yeni dönemde inşa edeceği Nar Bahçesi’ni de ilçe sakinlerinin hizmetine sunacak.

TOKİ'den başkente yeni millet bahçesi geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'daki yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen proje yarın ihaleye çıkacak.

Bağcılar Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağcılar Mahallesi, 3446 ada 4 ve 5 parseller ile 3447 ada 3 parsele ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı (Millet Bahçesi) askıya çıkarıldı.

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

TOKİ İzmir Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! O ilçede yaşayanlara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni millet bahçesi projesi Bergama'da hayata geçirilecek.

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! İşte Trabzonluların beklediği o tarih!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Millet Bahçesi için düğmeye bastı. İşte Trabzon Millet Bahçesi projesinin ihale tarihi...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesi Mayıs'ta resmen başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesinin Mayıs ayında başlayacağını dile getirdi. İşte o açıklamalar...

Rumelihisarı Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rumelihisarı Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Hataylılara millet bahçesi müjdesi! Beklenen proje için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ'den Hataylılara müjde! Yeni millet bahçesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek...

Şanlıurfa Ceylanpınar'a iki yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi 28 Mart tarihinde yapılacak.

Bafra Millet Bahçesi 1 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bafra Millet Bahçesi projesinin ihalesini 1 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar Millet Bahçesi ihalesini 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Düzce'de yeni millet bahçesi için çalışmalar başladı!

Düzce Çilimli Belediyesi, ilçede inşa edilecek millet bahçesi projesi için çalışmalara başladı. 

bağcılara nar bahçesi inşa edilecek Haberi

bağcılara nar bahçesi inşa edilecek


Ağaçlarının altında piknik yapılan ve dalından meyve yenilen Bağcılar’daki Nostalji  Bahçeleri ilçe sakinlerinin ikinci adresi oldu. Bağcılar Belediyesi yeni dönemde inşa edeceği  Nar Bahçesi’ni de ilçe sakinlerinin hizmetine sunacak.



Bağcılar ilçesinde adına yakışır projelerden olan Nostalji Bahçeleri Projesi, yeni dostluk ve kardeşliklere köprü vazifesi görüyor. Birer çevrecilik eseri olarak da dikkat çeken Nostalji  Bahçeleri inşa edilecek Nar Bahçesi ile devam edecek. İlçe sakinlerinin görüş ve düşüncelerinin alınarak sosyal ve kültürel projelerin hayata geçirildiği Bağcılar ilçesi Nostalji Bahçeleri’yle dikkat çekiyor. Üzüm Bağı, Kiraz, Kayısı,  Kestane ve Fındık bahçelerinde buluşan ilçe sakinleri piknik yaparak dalından meyve yiyor.  Nostalji Bahçeleri’ni ilçenin 22 mahallesinde de inşa edecek olan Bağcılar Belediyesi Göztepe  Mahallesi’nde de Nar Bahçesi’ni hizmete sunacak. Toplam 1846 metrekarelik alana inşa  edilecek olan...