28 / 04 / 2024

bağcılarda otoparklı cami

bağcılarda otoparklı cami

Kentsel Dönüşüm Projesi’ nin hayata geçirildiği Bağcılar ilçesinde eğitim kurumlarıyla camiler de yenileniyor. Tamamlandığında ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak olan camide asansör de bulunacak otopark da...

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Kumtel elektrikli ısıtıcılarda görülmemiş fırsatlar! İşte en cazip Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kış mevsimi yaklaştı ve havalar soğumaya başladı. Herkes ofis veya evine elektrikli ısıtıcı ararken, Kumtel elektrikli ısıtıcılarda muhteşem indirim sizleri bekliyor. İşte,  Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bağcılar Fahreddin Paşa Cami açıldı!

Bağcılar Belediyesi’nin desteğiyle inşaatına 4 yıl önce başlanan ve adını “Medine Kahramanı” olarak bilinen Fahreddin Paşa’dan alan cami vatandaşların ibadete açıldı. Altında 40 araçlık otopark da yer alan Fahreddin Paşa Camii’nde 1700 kişi aynı anda namaz kılabilecek.

Bağcılar İnönü Mahallesi Cami'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da inşa edilecek olan İnönü Mahallesi Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da katıldı.

Bağcılar'da 4 bin 600 bağımsız birim dönüştü!

Bağcılar Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Erteğin: "Bağcılar Belediyesi olarak hemşehrilerimizle işbirliği yaparak 4 bin 600 bağımsız birimi dönüştürdük. Otoparklı, yeşil alanı olan binalar inşa ediyoruz" dedi.

Bağcılar Pınarkent Sitesi'ndeki 172 daire yıkıldı!

Bağcılar’da, Kentsel Dönüşüm Projesi ilçe sakinlerinin desteğiyle devam ediyor. Bu kapsamda depreme dayanıklı, otoparklı ve asansörlü konutlar inşa etmek için Pınarkent Sitesi’ndeki 172 daireli 6 bloğun yıkımı ilçe sakinlerinin katılımıyla yapıldı.

Bağcılar’ın çehresi kentsel dönüşüm ile değişiyor!

Bağcılar’da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında depreme dayanıklı ve otoparklı yeni konutlar inşa ediliyor. Proje kapsamında ilçe ayrıca yeni park ve bahçelere de kavuşuyor. Bu kapsamda inşa edilen Kazım Karabekir Parkı da yakında hizmete sunulacak.

Bağcılar'da otoparklı camiler inşa ediliyor!

Bağcılar Belediyesi tarafından Yavuz Selim Mahallesi’nde inşa edilecek olan Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camii’nin temeli ilçe sakinlerinin katıldığı coşkulu törenle atıldı. Camii inşaatı tamamlandığında aynı anda 2 bin kişi ibadetini yapabilecek...

Bağcılar'a otoparklı cami inşa ediliyor!

Bağcılar Belediyesi tarafından Yavuz Selim Mahallesi’nde inşa edilecek olan Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camii’nin temeli ilçe sakinlerinin katıldığı coşkulu törenle atıldı.

Bağcılar PoliPark hizmete sunuldu!

Avrupa otobanı ve havaalanı bağlantı yolları üzerinde bulunan Bağcılar, projelere ev sahipliği yapıyor. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında otoparklı konutlar inşa ediliyor. Yine, Bağcılar Meydanı yakınında 48 araç kapasiteli PoliPark hizmete sunuldu.

Bağcılar'daki dönüşümde otoparklı konutlar inşa ediliyor!

Avrupa otobanı ve havaalanı bağlantı yolları üzerinde bulunan Bağcılar, ulaşım sorununu çözmeye yönelik önemli projelere ev sahipliği yapıyor. ’Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında otoparklı konutlar inşa ediliyor.

Bağcılar Ebubekir Bölge Parkı yerine AVM mi yapılacak?

Bağcılarda temeli atılan yaklaşık 80 bin metrekare üzerine yapılması planlanan Bağcılar Ebubekir Bölge Parkı'nın proje değişikliği ile rezidans ve alışveriş merkezi (AVM) yapılacağı konuşuluyor.

Beylikdüzü ve Bağcılarda satılık 3 arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Beylikdüzü'nün Kavaklı Mahallesi'nde ve Bağcılar'ın Güneşli ve Mahmutbey mahallelerinde 3 arsa ve tarla 13 milyon 29 bin 320 TL'ye Açık Teklif Usulü ile ihale edilecek.

bağcılarda otoparklı cami Haberi

bağcılarda otoparklı cami

Geçen yıl yıkımı yapılan Bağcılar Yunus Emre Camii inşaatı hızla devam ediyor. Tamamlandığında ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak olan camide asansör de bulunacak otopark da.


KENTSEL Dönüşüm Projesi’nin hayata geçirildiği Bağcılar ilçesinde eğitim kurumlarıyla camiler de yenileniyor. Depreme dayanıklı otoparklı ve asansörlü yaşam alanlarına dönüştürülen camiler, depreme dayanıklı ve otoparklı olarak yeniden inşa ediliyor. Bu kapsamda Bağcılar Yunus Emre Camisi de yeniden inşa ediliyor. Yunus Emre Camii'nin bodrum katında şadırvanlar hizmet verecek. Zemin kattaki ana namazgâh ise 336 metrekarelik alana sahip olacak. Bodrum katında ise 320 metrekarelik bir namazgâh olacak. Cami minaresiyle de dikkat çekecek. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 12 caminin de yenileneceğini ve 3’ünün yıkılarak yerine yenilerinin yapıldığını...