07 / 05 / 2024

bağcılardaki semt havuzları

bağcılardaki semt havuzları

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, temeli 4 ay önce atılan Yıldıztepe semt havuzunun yılbaşında hizmete gireceğini müjdeledi.

Bağcılar Yıldıztepe semt havuzunun inşaatı tamamlandı!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, temeli 4 ay önce atılan Yıldıztepe semt havuzunun yılbaşında hizmete gireceğini müjdeledi.

Bağcılar Güneşli Semt Parkı açıldı!

Bağcılar’da inşaatı tamamlanan Güneşli Mahallesi Semt Parkı açıldı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, inşa ettikleri park ile hemşehrilerinin tarımla, bahçeyle ve bağlarla iç içe yaşamasını hedeflediklerinin altını çizdi.

Bağcılar Güneşli'de Semt Parkı heyecanı!

Bağcılar’da Güneşli Mahallesi Semt Parkı heyecanı yaşanıyor. İçerisinde Elma Bahçesi, piknik alanı, kafe-restoran, çocuk oyun parkı ve spor alanının da yer alacağı Park, değişik türde ağaç ve bitki türlerine de ev sahipliği yapacak.

Bağcılar'ın 22 mahallesine 22 havuz!

Bağcılar’da inşaatı tamamlanan Kazım Karabekir, Demirkapı ve Evren kapalı yüzme havuzları düzenlenen törenle hizmete sunuldu. İlçede hizmete sunulan kapalı yüzme havuzu sayısı 6’ya ulaşırken öğrenciler bu havuzlardan ücretsiz yararlanıyor.

Bağcılar'ın 22 mahallesinde kapalı yüzme havuzu inşa edilecek!

Bağcılar'da inşaatı tamamlanan Kazım Karabekir, Demirkapı ve Evren kapalı yüzme havuzları düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Bağcılar'da 621 konut yıkıldı!

Bağcılar Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 1.675 riskli yapı belirlendi. 621 konutun yıkımının gerçekleştirildiği süreçte, riskli yapılardaki hak sahiplerine devlet tarafından 2015 yılı rakamlarına göre 18 ayda aylık 735 lira yardımda bulunuldu.

Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 55 ada, 8 parsele ilişkin mesleki eğitim alanı, kapalı ve açık semt spor alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Bağcılar İlçe Sağlık Merkezi hizmete açıldı!

Güneşli Mahallesi’nde sağlık hizmetlerine katkı sağlamak ve sağlık hizmetlerini zenginleştirmek amacıyla Bağcılar Belediyesi tarafından inşa edilen Bağcılar İlçe Sağlık Merkezi ve Mustafa Dinç Semt Polikliniği hizmete sunuldu.

Bağcılar'a yeni semt polikliniği geliyor!

Türkiye'nin nüfus olarak en büyük ilçesi olan Bağcılar, yeni bir semt polikliniğine kavuşuyor. Güneşli Mahallesi'nde inşa edilen Mustafa Dinç Semt Polikliniği, verem savaş ve ilçe sağlık grup başkanlığını da bünyesinde barındıracak.

Bağcılar'da yeni semt polikliniği inşa edilecek!

Türkiye’nin nüfus olarak en büyük ilçesi olan Bağcılar, yeni bir semt polikliniğine kavuşuyor. Güneşli Mahallesi’nde inşa edilen Mustafa Dinç Semt Polikliniği, verem savaş ve ilçe sağlık grup başkanlığını da bünyesinde barındıracak.

Bağcılar yeni semt polikliniğine kavuşuyor!

Türkiye’nin nüfus olarak en büyük ilçesi olan Bağcılar, yeni bir semt polikliniğine kavuşuyor. Güneşli Mahallesi’nde inşa edilen Mustafa Dinç Semt Polikliniği, verem savaş ve ilçe sağlık grup başkanlığını da bünyesinde barındıracak.

Batışehir Bağcılar fiyatlar!

Toplam 3 bin 516 adet konutun yer aldığı Batışehir Bağcılar fiyatlar bilgisi dahilinde daire fiyatları 1+0 dairelerde 188 bin TL'den başlıyor...

Batışehir Evleri Bağcılar 'da 188 bin TL'ye 1+0 daire!

İstanbul Bağcılar’da TEM Otoyolu’na cepheli olarak yükselen ve tamamlandığı zaman 15 bin kişiye ev sahipliği yapacak olan “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödüllü Batışehir Projesi, çevreci yaklaşımıyla da bir adım öne çıkıyor.

bağcılardaki semt havuzları Haberi

bağcılardaki semt havuzları

Bağcılar Belediyesi’nin kurulduğu günden beri geleneksel olarak her yıl düzenlediği Halk Meclisi Toplantısı, Yıldıztepe Mahallesi’nde yapıldı. Bağcılar Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği’ndeki toplantıda 7’den 70’e mahalle sakinleri ilçe yöneticileriyle görüştü. 

İlçe Kaymakamı Mustafa Elpan gerçekleştirdiği konuşmada “Çok kalabalık nüfusuna rağmen Bağcılar ilçemizde şehirleşme açısından çok güzel işler yapılmış ve yapılmaya devam ediyor. Birim temsilcilerimiz gerekli notlarını aldılar çalışmalarını yapacaklar. Vatandaşımızın huzuru yerinde olsun Allah devletimize zeval vermesin. Toplantımızın ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.


Önümüzdeki döneme ait projeleri anlatan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise şu şekilde konuştu:

“Sezonun ilk açılışını Yıldıztepe Mahallesi’nde yaptık. İstişare kültürümüzü belediyemiz kurulduğu günden beri sürdürüyoruz. Başarının temelinde bu yatıyor. Hem ilçemizin geleceğine ilişkin hizmetleri birlikte konuşuyoruz. Bu yüzden bu toplantıları önemsiyoruz. Çok...