03 / 05 / 2024

Bağdat Caddesi hakkında bilgi

Bağdat Caddesi hakkında bilgi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı Bağdat Caddesi'ni Paris'in Champs-Elysees Bulvarı'na benzetecek, 6.5 kilometrelik, düzenleme projesi 2004 yılında sona erecekmiş ve 5 şeritli cadde 3 şeride düşürülecekmiş.

1957 yılında Bağdat Caddesi'nde 200 milyon liraya yeni bir site kurulacakmış!

1957 yılında Bağdat Caddesi'nden deniz kenarına kadar olan kısım istimlak edilecekmiş. 210 bin metrekare arsa üzerine yeni bir site kurulacak ve site 200 milyon liraya mal olacakmış.

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Zeki Triko'nun Bağdat Caddesi'ndeki mağazası kapandı!

Dünya çapında tanınan bir mayo markası olan Zeki, Bağdat Caddesi'ndeki mağazasını kapattı. Yılbaşından önce İstinyepark mağazası kepenk indiren Zeki, İstanbul'da sadece Nişantaşı'ndaki mağazada hizmet verecek...

Nusr-Et Steakhouse’ın ilk şubesi Dubai'de, İkincisi Bağdat Caddesi'nde!

Nusr-Et Steakhouse'ın ilk şube sessiz sedasız Aralık ayında Dubai'de açılmış, ikinci şube ise İstanbul'un ünlü Bağdat Caddesi'nde Erenköy'de sessiz sedasız hizmete girmiş...

Bağdat Caddesi'nden kentsel dönüşüm 2020'de yüzde 30 artacak!

AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, İnşaat Zirvesi'ndeki konuşmasında 2020 yılında Bağdat Caddesi’nde ve çevresinde, kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 30 artacağını söyledi...

Bağdat Caddesi tek çatı altında birleşti!

Bağdat Caddesi, Bağdat Caddesi Derneği adı altında kurumsallaşıyor. Dernek, caddede oturan, işyeri sahibi ya da çalışan üyelerden oluşuyor...

Brandroom Bağdat Caddesi’nden çıktı!

Türkiye'nin lüks giyim mağazaları arasında yer alan Brandroom, yüksek kira masrafı sebebiyle Bağdat Caddesi'ndeki 5 katlı mağazasını boşaltıyor. 22 Kasım 2018'den itibaren mağaza hizmet vermeyecek.

Bağdat Caddesi'ndeki boş mağaza sayısı artıyor!

Kentsel dönüşümle beraber rant merkezi haline gelen Bağdat Caddesi’nde emlak piyasasında yaprak kıpırdamıyor. Caddede konut fiyatları yüzde 40 düştü.

Ozan Güven 3'üncü mağazasını Bağdat Caddesi'nde açacak!

Oyunculuk yapmadan önce kendi mağazasında ayakkabı satan Ozan Güven, mesleğinden vazgeçmedi. Ünlü isim Bağdat Caddesi'nde yeni şubesini açmaya hazırlanıyor.

Bağdat Caddesi'ni dönüşüm vurdu!

Bağdat Caddesi gayrimenkul fiyatları ve kiraları bakımından İstanbul'un en değerli lokasyonunda yer alıyor. Bölgede son dönemlerde gayrimenkul fiyatları ve kiralarında düşüş yaşanıyor. 

Bağdat Caddesi dönüşüm atağında!

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri hızla devam ediyor. Bu kapsamda İstanbul’un en önemli caddelerinden Bağdat Caddesi dönüşüm süreci yaşıyor.

Akiş GYO, Bağdat Caddesi Beymen'in değerleme raporunu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bağdat Caddesi'nde yer alan Beymen mağazasının değerleme raporu, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Fenerbahçe, Bağdat Caddesi'nden 6 daire aldı!

66 ait mağaza, 19 franchising bayisi bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü, eskiye dair depolarında bulunan formaların tamamını satarak Bağdat Caddesi'nde altı tane daire aldı.

Bağdat Caddesi’nde kiralar 3 bin 500 liraya geriledi!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşüm sebebiyle konut artışı yaşandı. Aşırı fiyat artışlarının da eklenmesiyle bölgedeki daireler boş kaldı.

Bağdat Caddesi hakkında bilgi Haberi

Bağdat Caddesi hakkında bilgi



PARİS'İN ÜNLÜ CHAMPS-ELYSEES BULVARI'NA BENZEYECEK


Bağdat Caddesi'ne Çin'den kaldırım taşı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin geçen yıl başlattığı Bağdat Caddesi'ni Paris'in ünlü Champs-Elysees’ine benzetecek düzenleme çalışmaları, verilen 6 aylık aradan sonra yeniden hızlandı. Türkiye'dekilerden daha ucuz ve dayanıklı olduğu için kaldırımlar, Çin'den getirilen granitle kaplanıyor. Çalışma bittiğinde 50 bin metrekare granit kaplanmış olacak.


    İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla hızlanan çalışma kapsamında, Bostancı'dan Söğütlüçeşme'ye kadar 6.5 kilometreyi kapsayan projenin 2 kilometrelik Bostancı-Şaşkınbakkal ayağı eylülde tamamlanıyor. Caddenin deniz tarafı baştan başa yenilendi, modern bir çehreye kavuştu. Eylül ayına kadar da caddenin karşı yolu tamamlanacak, çevre sakinleri ile Bağdat Caddesi'ne gelenlerin trafik,...