05 / 05 / 2024

Bağdat Caddesi ne zaman kuruldu

Bağdat Caddesi ne zaman kuruldu

1957 yılında Bağdat Caddesi'nden deniz kenarına kadar olan kısım istimlak edilecekmiş. 210 bin metrekare arsa üzerine yeni bir site kurulacak ve site 200 milyon liraya mal olacakmış.

Bağdat Caddesi'ndeki 2+1 evin maliyeti ne kadar? Gayrimenkul uzmanı tek tek hesapladı!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hedabı X'ten Bağdat Caddesi'ndeki bir evin maliyetini hesapladı. İşte ayrıntılar...

Bağdat Caddesi’nde konut yatırımı için en uygun dönem!

İstanbul'un en gözde yerleşim yerlerinden olan Bağdat Caddesi'ne artan ilgi sonrası halihazırda satışta olan konut stokları azaldı.

Bağdat Caddesi yok satıyor!

Dünyanın sayılı alışveriş caddelerinden Bağdat Caddesi, geçtiğimiz 2 yılda plansız kentsel dönüşüm sebebiyle değer kaybetmişti. Talebin ve fiyatların yeniden yükselişe geçtiği caddede, bu günlerde satılık ve kiralık kıtlığı yaşanıyor. Ne daire bulmak mümkün ne dükkan. 

Bağdat Caddesi'ne A11 Exclusive otel geliyor!

Bağdat Caddesi'nin yeni oteli A11 Exclusive açılış için geri sayıma başladı. A11 Exclusive otel 37 oda olarak planlandı.

Sektördeki hareketlenme en çok Bağdat Caddesi'ne yansıdı!

Kamu bankalarının konut kredilerinde faiz oranlarını yüzde 1'in altına çekmesiyle gayrimenkul sektöründe yeniden başlayan hareketlilik en çok İstanbul Bağdat Caddesi'nde kendini gösteriyor...

Mono İnşaat'tan Bağdat Caddesi'ne 2 yeni proje!

Mono Mimarlık İnşaat, Bağdat Caddesi’nde geliştirdiği kentsel dönüşüm projelerine 2 yeni proje daha ekliyor. 

Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüm ne durumda?

Gazete Habertürk yazarlarından Mimar Esin Tümer, Bağdat Caddesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarını Cadde'de projeler üreten müteahhit firmalara sordu. İşte,  Mimar Esin Tümer'in yazısı.. 

Bağdat Caddesi'ne yeni mağazalar açılıyor!

Son zamanlarda kapanan mağazalarla gündeme gelen Bağdat Caddesi eski günlerine geri dönüyor. Açılmaya hazırlanan yeni mağazalar Cadde'yi eski günlerine dönmeye hazırlıyor.

Markalar Bağdat Caddesi'ne taşınıyor!

Mağazaların bir bir kapandığı Bağdat Caddesi yeniden canlanıyor. Birçok marka, yeni mağaza açmak için hazırlanıyor.

Bağdat Caddesi'nde konut stoğu yüzde 15 arttı!

Bağdat Caddesi’ne yakın semtlerde son 5 yıl içinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm, konut stokunun en az yüzde 15 artmasını sağladı.

Altınbaş Holding, Bağdat Caddesi'nde inşaat sektörüne giriyor!

Ana işi mücevheratın yanı sıra enerji, finans ve eğitim sektörlerinde faaliyet gösteren Altınbaş Holding'in üçüncü kuşak temsilcileri inşaat işine adım attı. Altınbaş Holding, Bağdat Caddesi'ne yakın bir lokasyonda 330 dairelik bir proje başlıyor.

Bağdat Caddesi’nde ilk toparlanma sinyali!

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı bölgesini ele alan 'İstanbul Alışveriş Caddeleri' raporunun üçüncüsüne göre, üç alışveriş merkezindeki toplam marka sayısı önceki yıla göre yüzde 3 düşüşle 656 olurken, 67 yeni marka girişi, 95 marka çıkışı gerçekleşti.

AYİDER, yabancı konut yatırımcısını Bağdat Caddesi’ne çekecek!

İnşaat sektörüne yön verdiği kadar insanı ve şehri koruyan projeleriyle de ses getiren AYİDER, 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR Emlak Fuarı’na katılarak yabancı konut yatırımcısını Anadolu Yakası’na ve Bağdat Caddesi’ne çekecek.

Bağdat Caddesi ne zaman kuruldu Haberi

Bağdat Caddesi ne zaman kuruldu



Kalamış ve Moda'da istimlake başlanıyor.


Bağdat Caddesi'nden deniz kenarına kadar olan kısım yıkılacak, 200 milyon lira sarfıyla bir site kurulacak.


 Moda, Kalamış ve Fenerbahçe'nin turistik site yapılması için çalışmalara başlanmıştır. 

  

  BAĞDAT CADDESİ SINIR: Bağdat Caddesi'nden deniz kenarına kadar olan kısım istimlak edilecek ve 200 milyon lira sarfıyla turistik bir site kurulacaktır. 

  210 BİN METREKARE: Site 210 bin metrekarelik bir yer kaplayacaktır. 36.000 M2 trafik yolu, 18 bin M2 yaya yolu bulunacaktır.

  

  Kalamış Sitesi'nde 87 büyük bina, Moda'da ise 31 büyük bina inşa edilecektir. Bu arada, 1814 odalı bir pansiyon, 225 blok ev, 785 odalı bir otel de yapılacaktır. Ayrıca gece...