05 / 05 / 2024

Bağdat Caddesinde emlak fiyatları

Bağdat Caddesinde emlak fiyatları

1957 yılında Bağdat Caddesi'nden deniz kenarına kadar olan kısım istimlak edilecekmiş. 210 bin metrekare arsa üzerine yeni bir site kurulacak ve site 200 milyon liraya mal olacakmış.

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Bağdat Caddesi'ndeki boş mağaza sayısı artıyor!

Kentsel dönüşümle beraber rant merkezi haline gelen Bağdat Caddesi’nde emlak piyasasında yaprak kıpırdamıyor. Caddede konut fiyatları yüzde 40 düştü.

AYİDER, yabancı konut yatırımcısını Bağdat Caddesi’ne çekecek!

İnşaat sektörüne yön verdiği kadar insanı ve şehri koruyan projeleriyle de ses getiren AYİDER, 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR Emlak Fuarı’na katılarak yabancı konut yatırımcısını Anadolu Yakası’na ve Bağdat Caddesi’ne çekecek.

Dilovası Bağdat Caddesinde çalışmalar başladı!

İlçenin modern bir görünüme kavuşması ve vizyoner bir kent olması için projelerinden biri olan Bağdat Caddesi projesinde ilk çalışma başlatıldı.

Ataman inşaat, Bağdat Caddesi'nde 5 kentsel dönüşüm projesi yapacak!

BAĞDAT Caddesinde 5, Nişantaşı ve Etiler'de ise 2 kentsel dönüşüm projesi bulunan Ataman inşaat'ın 60 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğini ifade eden şirket yetkilileri gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.

Bağdat Caddesi şantiyesi!

Bağdat Caddesi'nin etrafındaki mahalleler şantiyeye dönmüş durumda. İmar kanununda yapılan değişiklikten sonra son 3 yıl içinde toplam 690 bina yıkılıp yenisi için ruhsat verildi.

Bağdat Caddesi kentsel dönüşümünde 400 konut 14 ayda teslim edilecek!

Kentsel dönüşüm 2015 yılına hızlı başladı. Bağdat Caddesin'de yıkılan binaların yerine 100 milyon dolarlık yatırımla 400 konut yapılacak. Müteahhit firma, hak sahiplerine 1 milyon lira kira ödeyecek.

Kavan Yapı Bağdat Caddesi'ni 100 milyon dolara dönüştürecek!

Bağdat Caddesi'nde kat malikleriyle anlaşma sonucunda 14 binanın yıkımına başlayan Kavan Yapı bu bölgede 400 konutluk yeni projesine başlayacak. Kavan Yapı Bağdat Caddesi kentsel dönüşüm projesi 14 ayda tamamlanacak.

Kavan Yapı Bağdat Caddesi'ni dönüştürüyor!

Bağdat Caddesi’nde yıkılan binaların yerine 100 milyon dolarlık yatırımla 400 konut yapılacak. Hak sahiplerine 1 milyon lira kira ödeyecek olan müteahhit firma, yeni konutları yaklaşık 14 ayda teslim edecek.

Bağdat Center Araştırma Danışmanlık ve Medya Limited Şirketi kuruldu!

Bağdat Center Araştırma Danışmanlık ve Medya Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015 'te, A.H.Sulaıman Sulaıman Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Bağdat Caddesi'ndeki inşaat şirketi sayısı 500’ü buldu!

Bağdat Caddesi'nde ortalama 100 olan inşaat şirketi sayısı son 2 yılda 500’ü buldu. Yeterli birikime sahip olmayan firmaların da bölgeye odaklandığını belirten uzmanlar, ev sahiplerini anlaşma döneminde dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Bağdat Caddesi yıkılıyor!

Ağırlıklı olarak Kadıköy-Bağdat Caddesi hattında çalışan müteahhitler Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği’ni kurdu. Dernek, kentsel dönüşümün hızlandırılması için kamu spotu hazırlanmasını talep etti. İşte ayrıntılar...

Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

İSTANBUL'da kentsel dönüşümün önemli adreslerinden biri olan Bağdat Caddesi'nde 270 firma 500'e yalan inşaat alanında faaliyet gösteriyor...

Bağdat Caddesinde emlak fiyatları Haberi

Bağdat Caddesinde emlak fiyatları



Kalamış ve Moda'da istimlake başlanıyor.


Bağdat Caddesi'nden deniz kenarına kadar olan kısım yıkılacak, 200 milyon lira sarfıyla bir site kurulacak.


 Moda, Kalamış ve Fenerbahçe'nin turistik site yapılması için çalışmalara başlanmıştır. 

  

  BAĞDAT CADDESİ SINIR: Bağdat Caddesi'nden deniz kenarına kadar olan kısım istimlak edilecek ve 200 milyon lira sarfıyla turistik bir site kurulacaktır. 

  210 BİN METREKARE: Site 210 bin metrekarelik bir yer kaplayacaktır. 36.000 M2 trafik yolu, 18 bin M2 yaya yolu bulunacaktır.

  

  Kalamış Sitesi'nde 87 büyük bina, Moda'da ise 31 büyük bina inşa edilecektir. Bu arada, 1814 odalı bir pansiyon, 225 blok ev, 785 odalı bir otel de yapılacaktır. Ayrıca gece...