05 / 05 / 2024

bağdat caddesindeki daire fiyatları

bağdat caddesindeki daire fiyatları

Bağdat Caddesi'nde konut ortalama birim metrekare satış fiyatı 16 bin 300 TL/metrekare iken, Tuzla bölgesinde bu değerin 2 bin 800 TL/metrekare'ye kadar düştüğü gözlendi.

Bağdat Caddesi yok satıyor!

Dünyanın sayılı alışveriş caddelerinden Bağdat Caddesi, geçtiğimiz 2 yılda plansız kentsel dönüşüm sebebiyle değer kaybetmişti. Talebin ve fiyatların yeniden yükselişe geçtiği caddede, bu günlerde satılık ve kiralık kıtlığı yaşanıyor. Ne daire bulmak mümkün ne dükkan. 

Taner Ölmez Bağdat Caddesi’nden 3 milyon TL'ye ev aldı!

Evlilik hazırlıkları yapan ‘Mucize Doktor’ dizisinin yıldız oyuncusu Taner Ölmez, düğün öncesi İstanbul Bağdat Caddesi’nden lüks bir daire satın aldı. 

Ankara Öniz Bağdat fiyat!

Ankara Öniz Bağdat fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 176 adet ofis tipi daire ve 23 adet dükkana yer verilen proje Asm İnşaat imzasını taşıyor.

Öniz Bağdat iletişim!

Öniz Bağdat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Asm İnşaat güvencesiyle inşa edilen Öniz Bağdat projesinde 176 adet ofis tipi daire ve 23 adet dükkan bulunuyor. 

RE/MAX Cadde Bağdat Caddesi’ndeki durgunluğu çözüyor!

RE/MAX Cadde, Bağdat Caddesi’nde müteahhitler ile daire sahipleri ile yaşanan mağduriyetleri çözüyor..

Fenerbahçe, Bağdat Caddesi'nden 6 daire aldı!

66 ait mağaza, 19 franchising bayisi bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü, eskiye dair depolarında bulunan formaların tamamını satarak Bağdat Caddesi'nde altı tane daire aldı.

Zülfikarlar Holding'ten Bağdat Caddesi'ne yeni proje: Atalay Residence!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Bağdat Caddesi'nde inşa edilen 80 dairelik Atalay Residence projesinde daire satışları başladı.

Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşüm tartışması!

Bağdat Caddesi’ndeki bir kentsel dönüşümde müteahhit firma ile bir daire sahibi birbirine girdi, aralarında pankartlı mücadele başladı. Firma dönüşüm ve kullanım hakkı isterken, daire sahibi güçlendirmeyle yetinilmesini talep ediyor.

Kayseri Bağdat Caddesi Evleri 6' da fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor!

Dörthan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayseri Bağdat Caddesi Evleri projesinde toplam 33 adet daire ve 1 adet iş yeri bulunuyor. Kayseri Bağdat Caddesi Evleri 6' da fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor.

Kayseri Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri' nde fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor!

Dörthan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayseri Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri projesinde toplam 48 adet daire ve 4 adet iş yeri bulunuyor. Kayseri Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri' nde fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor.

Doğa Marin Zerrin Fidan Apartmanı Bağdat Caddesi'nde yükseliyor!

Bağdat Caddesi'nde hayata geçirilecek olan Doğa Marin Zerrin Fidan Apartmanı projesinde 23 daire ile 4 dükkan yer alacak. Projede daire teslimleri 2016 sonu yapılacak.

Bağdat Caddesi yıkılıyor!

Ağırlıklı olarak Kadıköy-Bağdat Caddesi hattında çalışan müteahhitler Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği’ni kurdu. Dernek, kentsel dönüşümün hızlandırılması için kamu spotu hazırlanmasını talep etti. İşte ayrıntılar...

Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

İSTANBUL'da kentsel dönüşümün önemli adreslerinden biri olan Bağdat Caddesi'nde 270 firma 500'e yalan inşaat alanında faaliyet gösteriyor...

bağdat caddesindeki daire fiyatları Haberi

bağdat caddesindeki daire fiyatları

İstanbul'da markalı konut projeleri 2014'te 2013'e göre yüzde 18 arttı. EVA Gayrimenkul Değerleme'nin '2014 İstanbul Markalı Konut Araştırması', şehrin 34 bölgesinde 1007 markalı konut projesinin yer aldığını, kent genelinde markalı konut sayısının 430 bine ulaştığını ortaya koydu.


2013 yılında 855 markalı konut projesinde 395 bin konut olduğunu belirten uzmanlar, raporun 2014 yılında İstanbul'da markalı konut projesinde yüzde 18 artış yaşandığını gözler önüne serdiğini söyledi. Araştırmaya göre Anadolu Yakası'nda en yüksek ağırlıklı ortalama birim konut satış fiyatına sahip olan bölgenin Bağdat Caddesi, en düşük birim satış değerine sahip olan bölgenin ise Tuzla olduğu belirlendi. Bağdat Caddesi'nde konut ortalama birim metrekare satış fiyatı 16 bin 300 TL/metrekare iken, Tuzla bölgesinde bu değerin 2 bin 800 TL/metrekare'ye kadar düştüğü gözlendi. 


Avrupa Yakası'nda en yüksek...