07 / 05 / 2024

Bağdatlılar İnşaat Ve Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı

Bağdatlılar İnşaat Ve Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı

Bağdatlılar İnşaat Ve Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 10 milyon TL sermaye ile 27 Temmuz 2015 tarihinde Silivri'de açıldı.

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

N A İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N A İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Saliha Akın tarafından kuruldu.

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Arga tarafından kuruldu.

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi!

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle detayları ve projede son durum...

Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat!

Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat bilgisi ve proje detayları...

Kayserililerin ticarette başarılarının sırları!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Emlakkulisi.com okuyucuları için "Kayserililerin ticarette başarılarının sırları!" başlıklı yazısını kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o yazısı...

İzzet Volkan Kaplan Teknik Yapılar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İzzet Volkan Kaplan Teknik Yapılar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İzzet Volkan Kaplan tarafından kuruldu.

Kapadokya Alan Başkanlığı Satın Alma ve İhale Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik!

Kapadokya Alan Başkanlığı Satın Alma ve İhale Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik bugünkü 31187 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bankalara Değerleme Hizmeti Verecek Kuruluşların Yetkilendirilmesi ve Faaliyetleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Bankaların Değerleme Hizmeti Almaları ve Bankalara Değerleme Hizmeti Verecek Kuruluşların Yetkilendirilmesi ve Faaliyetleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31003 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bağdatlılar İnşaat ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca şubesi açıldı!

Bağdatlılar İnşaat ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca şubesi bugün 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bağdatlılar İnşaat ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyu şubesi açıldı!

Bağdatlılar İnşaat ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt şubesi bugün 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Erbil 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Irak'ın Erbil şehrinde gerçekleştirilen 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı. Fuara, Türkiye'den 40'tan fazla inşaat firması katıldı.

Bağdatlılar İnşaat Ve Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı Haberi

Bağdatlılar İnşaat Ve Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı

Bağdatlılar İnşaat Ve Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 10 milyon TL sermaye ile 27 Temmuz 2015 tarihinde Silivri'de açıldı.


Bağdatlılar İnşaat Ve Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.


Bağdatlılar İnşaat Ve Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul...