27 / 04 / 2024

Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat!

Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat!

Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat bilgisi ve proje detayları...



Yeni yatırımları için düğmeye basan Karmargül İnşaat, Bağcılar'da yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor 241 adet konut ve 57 adet iş yerinin inşa edileceği Karmargül İnşaat Bağcılar projesinin 12 milyon 961 bin 495 TL'ye mal olması bekleniyor.

Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat!

Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.  Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde 15 Temmuz Mahallesi, 3401 Ada, 18 Parsel üzerinde inşa edilecek projenin arsa alanı 8 bin 652 metrekare inşaat alanı ise 45 bin 548 metrekare olarak belirlendi.

Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat!

8 blok şeklinde inşa edilecek olan Karmargül İnşaat Bağcılar projesinde 2+1 tipinde 149 adet, 3+1 tipinde 56 adet, 4+1 tipinde 36 adet dairenin yanı sıra 57 adet dükkan da yer alacak. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin bulunduğu Karmargül İnşaat Bağcılar projesinde bloklar bodrum katlar, zemin kat ve 14 normal kattan meydana geliyor.

Karmargül İnşaat Bağcılar projesinin en yakınında  15 Temmuz Mahallesine ait konutlar yer alıyor. Projenin 50 metre batısında Yusuf Alptekin İlkokulu yer alıyor.

Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat!

Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat bilgisi henüz belli olmadı, Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat bilgisi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi geliyor! Yeni proje!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön