20 / 05 / 2024

Bağlarbaşı Polis Karakolu nerede

Bağlarbaşı Polis Karakolu nerede

Bağlarbaşı Mahallesi Hürriyet Caddesi 1. Balkan sokak üzerinde inşa edilecek olan Bağlarbaşı Polis Karakolu'nun temel atma törenine, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Osmangazi İlçe Kaymakamı Necdet Türker katıldı...

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

Maltepe Bağlarbaşı'ndaki riskli yapının imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi Riskli Yapının Bulunduğu 16435 Ada 17 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Polis Akademisi tam 2 bin 500 öğrenci alacak! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına (PMYO) 2 bin erkek, 500 kadın öğrenci alımı yapılacak. Söz konusu ilan bugünkü Resmi Gazete'nin çeşitli ilanlar bölümünde yayımlandı.

Polis ve bekçi olmak isteyenlere son dakika müjdesi! En az 13 bin 747 lira maaşla hemen alım yapılacak! Sakın kaçırmayın

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına 2 bin 500 öğrenci alımı yapılacağı açıklandı. Aktarılan detaylara göre, söz konusu alımların 2 bini erkeklerden, 500'ü de kadınlardan oluşacak. İşte detaylar...

Polis Özel Harekat nasıl olunur? Emniyet Genel Müdürlüğü duyurdu! İşte başvuru detayları

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı Polis Özel Harekat için yeni dönemde alımların nasıl olacağı araştırılıyor.

Yalova Roman Mahallesi'nde yıkım başlıyor!

Yalova'da Roman Mahallesi olarak bilinen Bağlarbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. 

İngiltere'de eski polis karakolu müzeye dönüşüyor!

İngiltere’de polis karakolu ve mahkemeden müzeye dönüştürülen Bow Street Polis Müzesi 2021'de hizmete açılacak.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 1739 Konutluk Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Dönüşüm Projesi için start verildi!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7B Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.  813 konut, 31 dükkân, 813 araçlık kapalı otoparka yer verilen projede hak sahipleri 550 gün sonra evlerine kavuşacak.

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının ruhsatı onaylandı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yeni inşa edilecek Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Selimpaşa Polis Karakolu hizmet binalarının ruhsatını onayladı.

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Bağlarbaşı Polis Karakolu nerede Haberi

Bağlarbaşı Polis Karakolu nerede

Bağlarbaşı Mahallesi Hürriyet Caddesi 1. Balkan sokak üzerinde inşa edilecek olan Bağlarbaşı Polis Karakolu'nun temel atma törenine, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Osmangazi İlçe Kaymakamı Necdet Türker, Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü Fatih Bal, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini ve çok sayıda davetli katıldı. 


İkinci kez talip olduğu Osmangazi Belediye Başkan adaylığının kesinleşmesinin ardından, ilk mesai gününde Bağlarbaşı Polis Karakolunun temelini atarak, ikinci 5 yılın startını veren Başkan Mustafa Dündar, Osmangazi'de, göreve geldikleri 2009 yılında taahhüt ettiklerinin çok çok üzerinde hizmet ürettiklerini söyledi. 


Klasik belediyecilik hizmetlerinin dışında ilçede, eğitim, spor, sağlık ve tarihi mirasın yaşatılması gibi farklı alanlarda çok ciddi yatırımlar gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Mustafa Dündar, Osmangazi'de Vatandaştan gelen talepler doğrultusunda hizmet ürettiklerini belirtti. Başkan Dündar, "Bu güne kadar 14 mahalle...