06 / 05 / 2024

Baha Restorasyon İnşaat Otomotiv Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Baha Restorasyon İnşaat Otomotiv Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Baha Restorasyon İnşaat Otomotiv Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Öztürk tarafından 500 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Bakırköy, Ataköy 4.Kısım Caddesi'nde kuruldu.

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Academy Mimarlık Restorasyon İnşaat ve Enes Ekşi İnşaat ortaklığında kuruldu.

Özhan Restorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özhan Restorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Özhan ve Mustafa Özhan ortaklığında kuruldu.

Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Gürbey Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbey Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Gürbey Sonugür tarafından kuruldu.

Koçay Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçay Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydin Koç tarafından kuruldu.

Ustaoğlu 57 İnşaat Restorasyon Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ustaoğlu 57 İnşaat Restorasyon Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Adem Tekeş, Aydın Tekeş ve Samet Tekeş ortaklığında kuruldu.

Taştepeler Proje Danışmanlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştepeler Proje Danışmanlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Marufi ve Said Dusak tarafından kuruldu.

Reit İnşaat Taahhüt Restorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reit İnşaat Taahhüt Restorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kavakdibi ve Ümit Demir ortaklığında kuruldu.

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuz Ergün ve Selçuk Ergün ortaklığında kuruldu.

Ceykar Restorasyon İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Ceykar Restorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik’te Serhat Sabri Ceylan tarafından kuruldu.

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Samet Kuzpınarı tarafından kuruldu.

Florya Restorasyon Mimarlık İnşaat Elektronik Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Florya Restorasyon Mimarlık İnşaat Elektronik Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de İsmail Özayyıldız  tarafından kuruldu.

Baha Restorasyon İnşaat Otomotiv Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Baha Restorasyon İnşaat Otomotiv Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Baha Restorasyon İnşaat Otomotiv Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Öztürk tarafından 500 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta  Bakırköy, Ataköy 4.Kısım Caddesi'nde kuruldu. 


Baha Restorasyon İnşaat Otomotiv Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1-İnşaat,makine mühendisliği ve teknikerliği konularına giren alanlarda faaliyetlerinde bulunmak.Teknik uygulama ve sorumluluk üstlenmek. 2-  Bizzat kendisi veya taşeron kullanarak,inşaatları kısmen veya tamamen yapmak,taşeronlara yaptırmak,bu konuda taşeron mukaveleleri yapmak,yapılacak inşaatlarda işçi,teknik eleman ve diğer personel çalıştırmak.Bunun için gerekli işlemleri yapmak,inşaatlarla ilgili resmi ve özel bil cümle ihalelerde münferid işlemleri yapmak,inşaatlarla ilgili resmi ve özel bil cümle ihalelerde münferid olarak veya gerçek ya da tüzel kişi kuruluşlarla müşterekn iştirak etmek ve taahhüt işlerini deruhte etmek, gerektiğinde kısmen ya da tamamen...