07 / 05 / 2024

bahadır beylikdüzü konutları

bahadır beylikdüzü konutları

İçerisinde yaşamın başladığı Bahadır Konutları projesinde daireler 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor...

Metrohome Beylikdüzü Konutları fiyat listesi 2017!

Metrohome Beylikdüzü Konutları fiyat listesi 2017 kapsamında projede dairelerin fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Kameroğlu İnşaat imzasıyla yükselen projede 48 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Ödül İstanbul Beylikdüzü Konutları fiyatlar!

Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan Ödül İstanbul Evleri 179 bin TL'den başlayan fiyatlarla İstanbul Beylikdüzü'de hayata geçirildi. Projede teslimler 36 ay sonra yapılacak...

Siena House Beylikdüzü Konutları 345 bin TL'den başlıyor!

Siena House Beylikdüzü Konutları, sosyal konseptini sakinlerinin dışarıya çıkmaya ihtiyaç hissetmeyeceği şekilde oluşturdu. Projede daireler 345 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Demir Romance projesinin yanında yer alıyor. Projede konut ve rezidans daireler ile mağaza, otel ve hastane de bulunuyor.

Kameroğlu Beylikdüzü Konutları nerede?

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi'nde büyük metrekarelerde daireler olacak. Detayların netleşmediği projede satışların Nisan ayı içerisinde başlayacağı öngörülüyor. Kameroğlu Beylikdüzü Konutları nerede?

11.Mahalle Konutları Beylikdüzü teslim tarihi!

11.Mahalle Konutları Beylikdüzü projesinde 2+1 ara kat dairelerin fiyatları 426 bin liradan başlıyor. Gül İnşaat projesi 11.Mahalle Konutları'nda 30 ay sıfır faizle taksit seçeneği sunuluyor...

Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları teslim tarihi!

Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları teslim tarihi 2018 yılının sonu olarak belirtiliyor. Gül Proje imzasını taşıyan Vira İstanbul Konutları'nda 30 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Beylikdüzü Westside ev fiyatları!

Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Westside Beylikdüzü Konutları 'nda dairelerin büyüklükleri 40 metrekareden başlangıç gösteriyor. İşte Beylikdüzü Westside ev fiyatları...

Westside Beylikdüzü Konutları nerede?

Dairelerin büyüklükleri 40 ile 210 metrekare arasında değişen Westside İstanbul'da daire teslimlerinin 2017 yılı Mart ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Westside Beylikdüzü Konutları nerede?

Astro Beylikdüzü satış ofisi iletişim!

Batı Yapı tarafından inşa edilen Astro Beylikdüzü Konutları 47 metrekare ile 93 metrekare arasında dizayn ediliyor. Projede yer alan konutların teslimi Mart ayı civarında yapılacak.

Astro Beylikdüzü telefon!

Astro Beylikdüzü Konutları Beylikdüzü'nde hayata geçiyor. Proje 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon homeoffice daire seçenekleriyle inşa edilliyor. Astro Beylikdüzü telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Astro Beylikdüzü satış ofisi!

İstanbul Avrupa Yakası Beylükdüzü Hürriyet Bulvarı'nda hayata geçirilen Astro Beylikdüzü Konutları'nda 40 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Astro Beylikdüzü satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Astro Beylikdüzü fiyatları!

Ocak, mikrodalga fırın, davlumbaz ve klima gibi beyaz eşyaların yer aldığı Astro Beylikdüzü Konutları'nın teslimleri Temmuz 2015'te gerçekleşecek. Peki Astro Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

bahadır beylikdüzü konutları Haberi

bahadır beylikdüzü konutları

Ödemelerde banka kredisinin kullanıldığı Bahadır Konutları, 80 konuttan oluşuyor. Beylik Yapı tarafından hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor.


İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Bahadır Evleri'nde 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor.



TEM'e 6 dakika, E-5' e 5 dakika, Avcılar metrobüs durağına ise 10 dakika mesafede yükselen Beylikdüzü Bahadır Konutları'nde; 2+1'ler 120 bin TL ile 170 bin TL, 3+1'ler 210 bin TL ile 230 bin TL arasında fiyat seçenekleri ile satışa sunuluyor.


Güvenlik, otopark, sığınak gibi imkanların bulunduğu Bahadır Beylikdüzü Konutları'nda, 2+1 dairelerin alanları 97 metrekare ile 130 metrekare arasında, 3+1 dairelerin alanları 147 metrekare arasında değişiyor. Proje, 1,200 metrekare alana sahip.


0212 428 65 65 

http://www.bahadirkonutlari.com

Merve...