16 / 05 / 2024

bahadır gülalioğlu

bahadır gülalioğlu

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İMKB'ye yaptığı açıklamada, Arazi Geliştirme Bölümü'ndeki görev değişikliklerini duyurdu.

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

Abdüssamet Bahadır yeniden GİGDER Başkan Yardımcısı seçildi!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, yeniden Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olan Özgür Kaan Alioğlu kimdir? Özgür Kaan Alioğlu hangi görevlerde bulundu?

Murat Bahadır Teker kimdir?

Doğuş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Murat Bahadır Teker kimdir? Murat Bahadır Teker daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Bahadır Teker'in biyografisi...

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Eyüboğlu tarafından açıldı.

Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)/Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu yaptığı açıklamada "Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir" dedi.

Murat Bahadır Teker kimdir?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Bağımsız Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Murat Bahadır Teker daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte  Murat Bahadır Teker'in biyografisi...

Eski Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Ateş Amiklioğlu hayatını kaybetti!

Eski Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Ateş Amiklioğlu, sabah saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’nde hayatını kaybetti...

Altaylı taraftarlardan Özgür Ekmekçioğlu'na stat tepkisi!

Altaylı taraftarlar, Alsancak Stadı konusunda yaptığı konuşmalar sebebiyle başkan Özgür Ekmekçioğlu'na sosyal medyadan tepki gösterdi.

Mistral GYO 2019 için avukat Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaştı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılında çalışmak üzere Avukatlar Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaşmaya vardı...

Özgür Kaan Alioğlu: 2 tesis yatırımı daha yapacağız!

Avusturya merkezli Schmid Industrie Holding’e bağlı olarak ısı yalıtım ürünleri alanında faaliyet gösteren Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu, "2 tesis yatırımı daha yapacağız" dedi…

bahadır gülalioğlu Haberi

bahadır gülalioğlu

Sinpaş GYO'nun İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na 28.07.2009 tarihinde yaptığı açıklamada, Arazi Geliştirme Bölümü'nden sorumlu genel müdür yardımcısı olarak görev yapan Oktay Şeref Rendeci'nin Bursa Bölge Müdürlüğü Koordinatörlüğü'ne ve Ankara Bölge Müdürü olarak görev yapan Bahadır Gülalioğlu'nun Arazi Geliştirme Bölümü'nden sorumlu genel müdür yardımcılığına getirildiğini bildirdi.

Seda Tabak/...