21 / 05 / 2024

Bahadır Tasarım Yapı İnşaat Mimarlık iletişim

Bahadır Tasarım Yapı İnşaat Mimarlık iletişim

Bahadır Tasarım Yapı İnşaat Mimarlık ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi, Remzi Bahadır, Evren Bahadır, Songül Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu.

Resmi Gazete'de yayımlandı: İhtiyaç sahibi hanelere kömür yardımı geliyor!

Resmi Gazete'de, ihtiyaç sahibi hanelere ısınma amaçlı kömür yardımı yapılmasına dair karar yayımlandı. İşte karara ilişkin tüm detaylar...

Ehliyeti olanlar hemen baksın! Tam 6 ilde makam şoförü alımı yapılacak! Son başvuru tarihleri belli oldu!

İŞKUR, Türkiye’nin pek çok farklı illerinde makam şoförü alımı yapılacağını duyurdu. Personel alımı kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihleri belli oldu.

İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

İBB tarafından 700 İETT şoförü alınacak. İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

Efeoğlu Tasarım Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeoğlu Tasarım Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile KenanCan Anli tarafından kuruldu.

Egenil Tasarım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Egenil Tasarım Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Eroğlu tarafından kuruldu.

Şura Tasarım Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şura Tasarım Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sinan Emekli tarafından kuruldu.

Arm Tasarım Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arm Tasarım Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Armağan tarafından kuruldu.

OnePlus Nord Watch'ın sızdırılmadık detayı kalmadı! İşte özellikleri ve tasarımı

OnePlus Nord Watch hakkında sızdırılan bilgiler dikkat çekti. Akıllı saatin neredeyse tüm detayları ortaya çıktı. Henüz resmi tanıtımı yapılmayan OnePlus Nord Watch'un özellikleri, tasarımı ve hatta fiyatı dahi şimdiden ortaya çıkmış oldu.

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara 1500 lira kömür yardımı yapılacak! Kış gelmeden hemen başvurun!

Kış mevsimin yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar kömür fiyatlarını araştırmaya başladı. Kömür fiyatlarının artması sebebiyle dar gelirli aileler devlet yardımı başvurularını araştırmaya başladı. Peki devlet kömür yardımından kimler yararlanıyor? İşte detaylar...

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu! 

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Rümeysa Sena, Şeyda Memiş ve Şeyma Memiş  ortaklığında kuruldu.

Wert Yapı Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Wert Yapı Tasarım Limited Şirketi Şişli'de Rıfat Özgün Öztürkçine tarafından kuruldu.

Çimen Tasarım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Çimen Tasarım Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da Mehmet Başaran tarafından kuruldu.

Bulvar Tasarım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Bulvar Tasarım Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da Ali Başaran tarafından kuruldu.

Bahadır Tasarım Yapı İnşaat Mimarlık iletişim Haberi

Bahadır Tasarım Yapı İnşaat Mimarlık iletişim

Bahadır Tasarım Yapı İnşaat Mimarlık ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi, Remzi Bahadır, Evren Bahadır, Songül Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu. 


Bahadır Tasarım Yapı İnşaat Mimarlık ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi iş konusu;-Yapı ve inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet yapı ve inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu yapı ve inşaatları pazarlayabilir.  -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü...