28 / 04 / 2024

OnePlus Nord Watch'ın sızdırılmadık detayı kalmadı! İşte özellikleri ve tasarımı

OnePlus Nord Watch'ın sızdırılmadık detayı kalmadı! İşte özellikleri ve tasarımı

OnePlus Nord Watch hakkında sızdırılan bilgiler dikkat çekti. Akıllı saatin neredeyse tüm detayları ortaya çıktı. Henüz resmi tanıtımı yapılmayan OnePlus Nord Watch'un özellikleri, tasarımı ve hatta fiyatı dahi şimdiden ortaya çıkmış oldu.



OnePlus’ın yeni akıllı saati Nord Watch’ın render görselleri ve teknik özellikleri de dahil olmak üzere neredeyse tüm detayları ortaya saçıldı. OnePlus Watch’a göre çok daha şık ve kullanışlı olacağı söylenen yeni modelde iki farklı renk seçeneği ve 1,78 inç 60 Hz AMOELD ekran olacak.  İşte OnePlus Nord Watch hakkında ortaya çıkan tüm detaylar...

OnePlus Nord Watch özellikleri ve fiyatı

Bir süre önce şirket tarafından doğrulanan OnePlus Nord Watch hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı.  500nit parlaklık, 326 PPI ve 60Hz yenileme hızına sahip 1.78 inç AMOLED 2.5D ekran ile gelecek olan Nord Wach, OnePlus’ın kendi N Health uygulamasını destekleyecek. Öte yandan cihaz hem Android hem de iOS ile uyumlu olacak.

Sızdırılan bilgiler arasında batarya ömrü de bulunuyor. Nord Watch’ın 30 günlük bekleme süresine ve 10 güne kadar pil ömrüne sahip olacağı da öğrenilen detaylar arasında yer alıyor. Ayrıca 105 adet fitness modu; SPO2, kalp atış hızı, stres ve kadın sağlığı takibi gibi bir dizi sağlık özelliği de akıllı saat bünyesinde yer alacak.


Geri Dön