30 / 04 / 2024

OnePlus Nord Watch'ın sızdırılmadık detayı kalmadı! İşte özellikleri ve tasarımı

OnePlus Nord Watch'ın sızdırılmadık detayı kalmadı! İşte özellikleri ve tasarımı

OnePlus Nord Watch hakkında sızdırılan bilgiler dikkat çekti. Akıllı saatin neredeyse tüm detayları ortaya çıktı. Henüz resmi tanıtımı yapılmayan OnePlus Nord Watch'un özellikleri, tasarımı ve hatta fiyatı dahi şimdiden ortaya çıkmış oldu.



OnePlus Nord Watch ın sızdırılmadık detayı kalmadı! İşte özellikleri ve tasarımı

 

Geçtiğimiz günlerde Nord Watch’ın render görselleri de piyasaya sızdırıldı. OnePlus Hindistan’ın kendi web sitesine yüklenen görüntülerde saatin kare şeklinde bir kadrana sahip olacağını açıkça görülmüş oldu. Kadranın sağ tarafında yuvarlak bir düğme mevcut. Ayrıca siyah ve mavi kayışlar da saatin gövde rengiyle uyumlu bir halde.

Sızdırılan bilgilerin dışında OnePlus yeni akıllı saatiyle ilgili daha önce resmi bir paylaşımda yapmıştı. Paylaşılan görseller incelendiğinde kare şeklinde bir ekran, kavisli gövde, belirgin çıkıntılar dikkat çekiyordu.

Henüz lansman tarihi açıklanmayan Nord Watch’ın fiyatının ise 63 dolardan başlayacağı sektör içi kulislerde dillendiriliyor. Yine de, özelliklerin ve fiyatın henüz doğrulanmadığını belirtmek gerekli.

Google Pixel 7’nin fiyatı belli oldu! Şaşırtan detay! 24 Eylül 2022 fiyat listesi...
Lenovo çıldırdı! Fiyatı 800 TL’lik kablosuz kulaklığın fiyatı 240 TL’ye indi! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesiFIFA 23’ün çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...


Geri Dön