02 / 05 / 2024

Bahadırlar Kozmetik İnşaat adres

Bahadırlar Kozmetik İnşaat adres

Bahadırlar Kozmetik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vedat Bahadır tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Esenyurt, Osman Gazi Mahallesi, Sarı Papatya Sokak'ta kuruldu.

Armando İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Ve Kozmetik Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armando İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Ve Kozmetik Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Ceber tarafından kuruldu.

Lindka İnşaat Otomotiv Ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lindka İnşaat Otomotiv Ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Funda Nur Yezer ve Reyyan Akdağ ortaklığında kuruldu.

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Güldane Özsoy tarafından kuruldu.

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Demir tarafından kuruldu.

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatime Dayan tarafından kuruldu.

Setnef İnşaat Reklam Matbaa Kozmetik Tekstil Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Setnef İnşaat Reklam Matbaa Kozmetik Tekstil Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 800 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Önder tarafından kuruldu.

Daş Global İnşaat Plastik Otomotiv Ve Kozmetik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daş Global İnşaat Plastik Otomotiv Ve Kozmetik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Poyraz tarafından kuruldu.

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi bugün Maltepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Can Birol tarafından kuruldu.

Livack İnşaat Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Livack İnşaat Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Livaoğlu tarafından kuruldu.

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İzoğlu tarafından kuruldu. 

Mry 2022 İnşaat Plastik Ambalaj Kimya Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Mry 2022 İnşaat Plastik Ambalaj Kimya Kozmetik Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Fatih Ulaşan tarafından kuruldu.

Karakarlar Otomotiv Kimya Kozmetik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakarlar Otomotiv Kimya Kozmetik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Fatih Çevik tarafından kuruldu.

Bahadırlar Kozmetik İnşaat adres Haberi

Bahadırlar Kozmetik İnşaat adres

Bahadırlar Kozmetik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vedat Bahadır tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Esenyurt, Osman Gazi Mahallesi, Sarı Papatya Sokak'ta kuruldu. 


Bahadırlar Kozmetik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Her türlü inşaat yapımı ,mesken, toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı ,alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri,2) Yapı endüstrisinde kullanılan çimento, kireç, demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, doğrama, alçı, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, marley, parke, armatür, PVC boru ve birleştirme parçaları, yalıtım malzemeleri, duvar kâğıdı, boya iç diş...