04 / 05 / 2024

Bahammam Fahad Salem O

Bahammam Fahad Salem O

Nar Emlak Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi, Mehmet Ünlü, Youssef Shammout, Bahammam Fahad Salem O Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 150 bin TL sermaye ile 20 Kasım'da Beylikdüzü, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Sarmaşık Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sarmaşık Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi, Mehmet Ünlü, Youssef Syhammout, Bahammam Fahad Salem O tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da Beylikdüzü, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Khan ve Taj Muhammad ortaklığında kuruldu.

Turkey Associates Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Associates Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Ashraf tarafından kuruldu.

Nashnoush Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nashnoush Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 12 bin TL sermaye bedeli ile Abdullrrahman M. Nashnousa, Kumana Mohamed Nashnoush ve Salem Nashnoush ortaklığında kuruldu.

Riyad Al Fahad Group Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riyad Al Fahad Group Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Oğuz Özuçak tarafından kuruldu.

Alsaeedı Group İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsaeedı Group İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Fahad Rashıd H A Alsaeedı ve Rashıd Hashel A A Alsaeedı ortaklığında kuruldu.

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

Ozala Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Ozala Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi Maltepe'de Burak Şimşek ve Mansour Fahad F Alsaadoun ortaklığında kuruldu.

Obs Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Obs Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Oussama Ben Salem tarafından kuruldu.

Maredoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maredoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Almard tarafından kuruldu.

Property Global Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Property Global Emlak Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Fahad ve Shabana Hameed tarafından kuruldu.

Oceandesert Realty Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oceandesert Realty Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Ashraf, Walı A  Mohmand tarafından kuruldu.

Nashnoush Enterprıses Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nashnoush Enterprıses Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohamed Ahmed ve Salem Nashnoush ortaklığında kuruldu.

Misk Turkey Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Misk Turkey Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Salem M S Y S Alabduljader tarafından kuruldu.

Bahammam Fahad Salem O Haberi

Bahammam Fahad Salem O

Nar Emlak Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi, Mehmet Ünlü, Youssef Shammout, Bahammam Fahad Salem O Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 150 bin TL sermaye ile 20 Kasım'da Beylikdüzü, Merkez Mahallesi'nde kuruldu. 


Nar Emlak Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...