05 / 05 / 2024

Bahar Bilişim Yapı İnşaat iletişim

Bahar Bilişim Yapı İnşaat iletişim

Bahar Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Tokmaktepe ve Taliha Ünal ortaklığında kuruldu.

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Akan tarafından kuruldu. 

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Akan tarafından kuruldu.

Yüksek Seçim Kurulu 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alıyor! Başvurular 22 Eylül'de başlayacak! Aman kaçırmayın!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı yapılıyor. Söz konusu alım için başvurular 22 Eylül'de başlayacak. İşte YSK 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı ile ilgili detaylar...

Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Trm Bilgisayar Bilişim İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trm Bilgisayar Bilişim İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Ohtamış tarafından kuruldu.

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşkım Yaşin tarafından kuruldu.

Gala Bilişim Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gala Bilişim Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gala Bilişim Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Metak Yapı Teknolojileri Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metak Yapı Teknolojileri Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Akyel ve Metin Akyel ortaklığında kuruldu.

Erpol Bilişim İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Erpol Bilişim İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erpol Bilişim İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Agt Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agt Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Karabulak tarafından kuruldu. 

Senkar Yapı İnşaat Demir Çelik Plastik Reklam Bilişim Nakliye Ve Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Senkar Yapı İnşaat Demir Çelik Plastik Reklam Bilişim Nakliye Ve Oto Yedek Parça Limited Şirketi Bayrampaşa’da Enes Elikara tarafından kuruldu.

Senkar Yapı İnşaat Demir Çelik Plastik Reklam Bilişim Nakliye Ve Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Senkar Yapı İnşaat Demir Çelik Plastik Reklam Bilişim Nakliye Ve Oto Yedek Parça Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Enes Elikara tarafından kuruldu.

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Bahar Bilişim Yapı İnşaat iletişim Haberi

Bahar Bilişim Yapı İnşaat iletişim

Bahar Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Tokmaktepe ve Taliha Ünal ortaklığında kuruldu. 


Bahar Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

a. On-line sistemler içinde bilgisayar ve telekomünikasyon yoluyla her türlü bilgi ve verinin dagılım ve iletisimini yapmak, iletisim sistemleri kurmak, Her nevi bilgisayar program ve yazılım hizmetleri, bilgilerin elektronik ortamda elde edilmesi, yayılması ve dagıtılmasını yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Bahar Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler Mah.Elvan Sok. No.10 E...