30 / 04 / 2024

Bahar Işıl İnşaat Konformist Residence iletişim

Bahar Işıl İnşaat Konformist Residence iletişim

Bahar Işıl İnşaat Konformist Residence örnek daire görüntüleri kapsamında projenin iç fotoğrafları yayınlandı. Bahar Işıl İnşaat Konformist Residence projesi, Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü Bölgesi'nde yer alıyor...

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi geliyor! Yeni proje!

Karmargül İnşaat Bağcılar projesinde 241 adet konut ve 57 adet iş yeri yer alacak. Proje 112 milyon 961 bin 495 TL'ye mal olacak.

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Şişikler İnşaat'ın acı günü! Osman Şişik vefat etti!

Şişikler İnşaat A.Ş.'nin kurucusu Osman Şişik vefat etti. Şişik ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Gergül İnşaat İzmir Çiğli projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat, İzmir Çiğli'de 91 milyon 500 bin TL'lik yatırımla yeni bir proje inşa edecek. Projede 839 konut ve 255 ofis yer alacak.

Gül İnşaat Katar’da villa, Kuveyt’te kule yapacak!

Aralık ayında Katar’da ofis açan Gül İnşaat Katar’da ruhsat aşamasında olan 34 villalık projenin ardından Kuveyt’te de bir kule projesi için çalışmalara başladı.

Şark Gülü İnşaat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şark Gülü İnşaat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Alkhatıb, Noman  Alkhatıb, Sadek  Khatıb, Maher Zeaıter ve Mohamed Al Khatıb ortaklığında kuruldu. 

Ada Yangın İş Güvenliği Tedarik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Yangın İş Güvenliği Tedarik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslışah Yılmaz tarafından kuruldu.

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünden 80 tanesine teklif geldi!

Bugün Turyap aracılığıyla gerçekleştirilen Gül İnşaat konut ve iş yeri müzayedesi sonuçlandı. 212 gayrimenkulden 80 tanesine teklif geldi. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Gül İnşaat konut ve iş yeri açık artırma fiyatları!

Turyap aracılığı ile Gül İnşaat'ın Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te yer alan toplam 10 projesindeki konut ve iş yeri açık artıma usulü ile satılıyor..

Bahar Işıl İnşaat Konformist Residence iletişim Haberi

Bahar Işıl İnşaat Konformist Residence iletişim

Konformist Residence, Bahar Işıl İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde yükseliyor. Bahar Işıl İnşaat Konformist Residence örnek daire bilgisine geçmeden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim...


Bahar Işıl İnşaat Konformist Residence projesi kapsamında 90 konut ile 16 dükkan bulunuyor. Bahar Işıl İnşaat Konformist Beylikdüzü'nde toplam 6 bin metrekarelik inşaat alanında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor. 


Konformist Residence Beylikdüzü'nde 1+1'lerin alanları 74 ile 85 metrekare, 2+1'lerin alanları 95 ile 140 metrekare, 3+1'lerin alanları 140 ile 208 metrekare ve 4+1'lerin alanları 208 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Bahar Işıl İnşaat Konformist Residence fiyat listesi!

Bahar Işıl İnşaat Konformist Residence satış fiyatları 195 bin liradan başlıyor. 


Bahar Işıl İnşaat Konformist Residence ödeme koşulları!

Bahar Işıl İnşaat Konformist Residence ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. 


Bahar Işıl İnşaat Konformist Residence...